«Πρώτα ο Βαλβέρδε και οι ανανεώσεις»
Η μεταγραφολογία για τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες με αφορμή και την παρουσία του σκάουτερ της ομάδας, Δημήτρη Μπαρμπαλιά, στην Αργεντινή. Εκείνο που επισήμαιναν στο λιμάνι την Δευτέρα μετά απ' όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι πως «δεν θα ασχοληθούμε με καμία μεταγραφή εάν πρώτα δεν τελειώσουμε οριστικά με τις ανανεώσεις και δούμε ποιοι θα μείνουν και ποιοι όχι».
Την ίδια στιγμή υπογραμμίστηκε ότι δεν θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες επαφές με ποδοσφαιριστές των οποίων εκπνέουν τα συμβόλαια τον Ιούνιο. Με άλλα λόγια διευκρινίστηκε ότι συζητήσεις με την πλευρά των παικτών δεν αναμένεται να υπάρξουν πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, κάτι που έχει αναφερθεί και προ ημερών από την ΠΑΕ.
Ως προς τα μεταγραφικά ζητήματα μάλιστα ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι θα παίρνει θέση όποτε θεωρεί ότι μία πληροφορία δεν έχει την απαιτούμενη βάση. Σχετικά με την περίπτωση του Ερνέστο Βαλβέρδε σχολιάστηκε ότι «πρώτα ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του και μετά θα καθίσει ο κ. Βαλβέρδε με τον κ. Μαρινάκη για να μιλήσουν αναλυτικά». Έτσι στον Ολυμπιακό αποσαφηνίστηκαν οι προτεραιότητες που υπάρχουν την δεδομένη χρονική στιγμή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
