«Νίκη και στο ΟΑΚΑ»

«Νίκη και στο ΟΑΚΑ»

«Νίκη και στο ΟΑΚΑ»

bet365

Ο Βασίλης Τρινταφυλλάκος αναφέρθηκε στη νίκη επί του Πανιωνίου, στο τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το παρθενικό του γκολ, αλλά και στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τριανταφυλλάκος ήταν από τους πρωταγωνιστές στην νίκη του Άρη επί του Πανιωνίου. Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και με σημερινές του δηλώσεις στον «ΑΡΗΣ FM» νιώθει δικαιωμένος που επέλεξε την οικογένεια του Άρη

Μιλώντας αρχικά για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανιώνιο και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2: «Το ήθελα πάρα πολύ και το πέτυχα. Είχα κάνει ντεμπούτο με τον Πανιώνιο στον πρώτο γύρο και μετά από ένα γύρο κατάφερα να σκοράρω και το πρώτο μου γκολ.

Ήθελα πολύ ένα γκολ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει κάτι που κάναμε» ενώ για το που κατευθύνθηκε μετά το γκολ που πέτυχε: «Ήταν στις κερκίδες η οικογένεια μου και κάποιοι φίλοι μου».

Συνεχίζοντας την αναφορά στον αγώνα με τον Πανιώνιο, είπε: «Θέλαμε πολύ τη νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 98 χρόνια ζωής του Άρη. Ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω με 1-2, φυσικά το πιστεύαμε και το θέλαμε πάρα πολύ».

Για την ανοδική πορεία του Άρη στον δεύτερο γύρο: «Ο κ. Μασάδο έχει δώσει μια ηρεμία στην ομάδα. Έχει μια δική του φιλοσοφία και έτσι η ομάδα δείχνει χαρακτήρα σε κάθε παιχνίδι. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό κάτι που φαίνεται και από την αλλαγή της εικόνας της ομάδας στο δεύτερο γύρο».

Για την επιλογή του να έρθει το προηγούμενο καλοκαίρι στον Άρη, ενώ είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες της Superleague: «Νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου. Η ομάδα έδειξε ότι με θέλει και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ντίμη Παπαϊωάννου γιατί αυτός με έφερε στον Άρη. Υπήρχαν κάποιες ομάδες που ήθελαν να με αποκτήσουν αλλά εγώ διάλεξα τον Άρη».

Για τα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια: «Πρέπει να τα κερδίσουμε και τα τέσσερα για να πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά εξαρτόμαστε και από αποτελέσματα άλλων ομάδων. Έχουμε κάνει μια μεγάλη αντεπίθεση το δεύτερο γύρο. Μπορεί η ομάδα να μπει στην πεντάδα αλλά μπορεί να βγούμε στην Ευρώπη και μέσω της 6ης θέσης».

Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ: «Φυσικά και δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα. Μπορεί να έχει κάποια προβλήματα αλλά αυτά τα έχουν όλες οι ομάδες. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, την οποία θέλουμε πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα