«Τυράκι» η γυναίκα του Ντρογκμπά

«Τυράκι» η γυναίκα του Ντρογκμπά

«Τυράκι» η γυναίκα του Ντρογκμπά

bet365

Η Σανγκάι Σενχούα φιλοξενεί στην Κίνα τη σύζυγο του Ντιντιέ Ντρογκμπά, Λάλα, σε μία προσπάθεια να πιέσει έμμεσα τον Ιβοριανό επιθετικό να μετακομίσει στην Απω Ανατολή.

Στη Σανγκάι Σενχούα έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια και για την υλοποίηση τους σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν κάθε εύλογο μέσο. Τον Φεβρουάριο απέκτησαν τον Νικολά Ανελκά και τώρα θέλουν να βάλουν δίπλα του τον Ντιντιέ Ντρογμπά αναβιώνοντας το επιθετικό δίδυμο της Τσέλσι των τελευταίων ετών. Ωστόσο, ο Ιβοριανός επιθετικος ζορίζεται κάπως να δώσει τη συγκατάθεση του και οι Κινέζοι σκέφτηκαν έναν πλάγιο τρόπο για να τον πείσουν, βάζοντας τα... μεγάλα μέσα.

Συγκεκριμένα πλησίασαν το πιο μεγάλο όλων: τη γυναίκα του σέντερ φορ των Λονδρέζων. Η Λάλα Ντιακιτέ-Ντρογκμπά βρίσκεται αυτές τις μέρες στην κινέζικη μεγαλούπολη και οικονομική πρωτεύουσα της χώρας. Εκεί την φιλοξενεί η διοίκηση της Σενχούα, προσπαθώντας να την πείσουν πως υπάρχει καλή ποιότητα ζωής και ακόμα και να βρει σχολείο γαλλικών για τα παιδιά της οικογένειας.

Το θέμα βέβαια ναι μεν είναι τι θα πει η κύρια του σπιτιού, αλλά όπως πρόσφατα δήλωσε ο ατζέντης του παίκτη: «Ο Ντρογκμπά θα πάει όπου του δώσουν τα περισσότερα», αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν τον ενδιαφέρει η χώρα ή η ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος. Λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως στα 34 του και έπειτα από οκτώ χρόνια στο «Στάμφορντ Μπριτζ», απ' όπου σίγουρα θα αποχωρήσει τον Ιούνιο, θα αναζητήσει την τελευταία... κονόμα της καριέρας του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα