Τα μεγάλα σκορ του Ερνέστο! (vids)

Τα μεγάλα σκορ του Ερνέστο! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Τα μεγάλα σκορ του Ερνέστο! (vids)

bet365

Μία επτάρα, τρεις εξάρες και δύο πεντάρες έχει πετύχει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο. Το gazzetta.gr γράφει για τις μεγάλες συντριβές που έχει πετύχει ο Ισπανός τεχνικός.

Ολυμπιακός-Ηρακλής 5-0 (15 Μαρτίου του 2009)

Ο Ολυμπιακός σε αυτό το παιχνίδι κατάφερε να βάλει πέντε γκολ από το 60' μέχρι το 87'! Ο Τοροσίδης έκανε το 1-0 στο 60' για να ακολουθήσουν τα γκολ του Όσκαρ στο 64' και το 79' και εκείνα του Ντάρμπισαϊρ στο 82' και το 87'.

Έτσι οι Πειραιώτες συνέτριψαν με 5-0 τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη. Μοιραία σύμπτωση στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ότι πορτιέρο του γηραιού ήταν ο νυν γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μπαντής...

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 5-0 (6 Νοεμβρίου 2010)

Ο... λαβωμένος σε εκείνο το σημείο Ολυμπιακός (καθώς είχε προηγηθεί η ήττα του από τον Παναθηναϊκό) βρήκε τον Πανιώνιο για να ξεσπάσει. Τον νίκησε με το ευρύ 5-0 στο Καραϊσκάκη σε ένα ματς όπου αντίπαλοι ήταν τα αδέρφια Άλμπερτ και Σίτο Ριέρα.

Ο πρώτος φορούσε την φανέλα του Ολυμπιακού και ο δεύτερος εκείνη της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Δύο γκολ έβαλε ο Μιραλάς (34', 68') και από ένα οι Τοροσίδης (51'), Πάντελιτς (78') και Ριέρα (93').

Ολυμπιακός ΑΕΚ 6-0 (20 Μάρτιου 2011)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζιμπούρ ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι του Καραϊσκάκη με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο υποχρέωσε την Ένωση στο τελικό 6-0. Οι Τζιμπούρ βρήκε δίχτυα στο 2' και το 61' ενώ τα άλλα τέρματα έβαλαν οι Μέλμπεργκ (7'), Φουστέρ (20'), Μιραλάς (68') και Χολέμπας (71').

Ολυμπιακός-ΑΕΛ 6-0 (17 Απριλίου 2011)

Στο τελευταίο παιχνίδι του Αντώνη Νικοπολίδη με την φανέλα του Ολυμπιακού οι συμπαίκτες του, του έκαναν δώρο μία πολύ καλή εμφάνιση και την εξάρα με την ΑΕΛ. Το σκορ άνοιξε στο 7' ο Τζιμπούρ με τον Φουστέρ να παίρνει την... σκυτάλη στο σκοράρισμα στο 14ο και το 17ο λεπτό. Ακολούθως έβαλαν γκολ οι Μέλμπεργκ (62'), Πάντελιτς (65') και Φετφατζίδης (76') για να διαμορφωθεί το τελικό 6-0.

Ολυμπιακός-Δόξα Δράμας 6-0 (30 Νοεμβρίου 2011)

Ο Ολυμπιακός ήθελε πάση θυσία να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από την ήττα του από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν μπροστά τους την Δόξα Δράμας και την διέσυραν με 6-0 στο Καραϊσκάκη. Κορυφαίοι ήταν οι Πάντελιτς (με γκολ στο 2' και 61') και Μιραλάς (με τέρματα στο 52' και το 93') ενώ τα άλλα γκολ τα πέτυχαν ο Σικαλιάς (31') με αυτογκόλ και ο Χαβίτο (87').

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 7-2 (25 Μαρτίου 2012)

Το 0-2 του 16ου λεπτού για τον Αστέρα Τρίπολης κατέληξε να γίνει 7-2 στο 89'! Ο Ολυμπιακός αφού μείωσε το ματς σε 2-1 με πέναλτι του Μιραλάς στο 20' έκανε ένα καταπληκτικό δεύτερο μέρος, όπου σημείωσε έξι τέρματα.

Η... αρχή στην επανάληψη έγινε από τον Τζιμπούρ στο 49'. Ο MVP του αγώνα, Κέβιν Μιραλάς, βρήκε εκ νέου δίχτυα στο 51', στο 70' και το 89'. Τα άλλα δύο τέρματα μπήκαν από τους Ορμπάιθ στο 53' και Φουστέρ στο 80'. Όλα αυτά τα αποτελέσματα ήταν τα καλύτερα που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα