ΠΑΟΚ για Δώνη, αν...!

ΠΑΟΚ για Δώνη, αν...!

bet365

Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Δώνη και ίσως κοιτάξει την περίπτωση του σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον «δικέφαλο» ο Λάζλο Μπόλονι.

Όπως αποκάλυψε στο Gazzetta on air, ο Απόστολος Παγώνης, από την πρωτεύουσα αναφέρεται ότι ο προπονητής του Ατρόμητου χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να τους απασχολήσει στο μέλλον, όμως, μόνο στην περίπτωση που δεν συνεχίσει ο Λάζλο Μπόλονι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου της Τούμπας.

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Τα σενάρια έχουν φτάσει και εκτός Τούμπας με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έχει πολύ καλή άποψη για τον Γιώργο Δώνη, αφού έχει κάνει καταπληκτική δουλειά τόσο στη Λάρισα, όσο και τώρα στον σύλλογο του Περιστερίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα