«Μην τα γαμ…ε όλα τώρα»

«Μην τα γαμ…ε όλα τώρα»

Gazzetta team
«Μην τα γαμ…ε όλα τώρα»

bet365

Ο Γιόσου Σαριέγκι ρωτήθηκε για την διοικητική κατάσταση του Παναθηναϊκού και τόνισε πως όλοι πρέπει να κάνουν την δουλειά τους και δεν πρέπει τα τα.. διαλύσουν όλα τώρα!

Αναλυτικά ο Σαριέγκι τόνισε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί καταφέραμε να βγούμε από αυτή την δύσκολη κατάσταση και να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας με αυτή την νίκη. Παίξαμε σαν επαγγελματίες και πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα για να συνεχίσουμε τα ματς»

Πόσο δύσκολο είναι να αγωνιστείς με αυτή την ψυχολογία; Θες να στείλεις ένα μήνυμα στους μετόχους;

«Δεν χρειάζεται να τους στείλω κάποιο μήνυμα. Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση. Πρέπει να πάρουν κάποιες αποφάσεις και θα το κάνουν. Από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Είναι η αποστολή μας και ο σκοπός μας. Όλοι πρέπει να κάνουν την δουλειά τους. Μην τα γαμ…ε όλα τώρα».

Υπάρχει ελπίδα για το μέλλον;

«Πρέπει να πιστέψουμε στην ελπίδα, αλλιώς είναι δύσκολο να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Είμαστε παίκτες του Παναθηναϊκού και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα