Κώτσιος: «Άξιοι της μοίρας μας»

Νίκος Τσιώκος
Κώτσιος: «Άξιοι της μοίρας μας»

bet365

Ο Ηλίας Κώτσιος αναφέρθηκε στην ατάκα του Άγγελου Αναστασιάδη ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα αυτοκτόνησε και τόνισε πως οι Ηπειρώτες είναι άξιοι της μοίρας τους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε την ευκαιρία να πάρει μια σημαντική νίκη απέναντι στον Εργοτέλη και να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ και ο Ηλίας Κώτσιος τόνισε πως οι Ηπειρώτες είναι άξιοι της μοίρας τους, από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο αμυντικός του «Άγιαξ»:

Για την ατάκα του Αναστασιάδη για «αυτοκτονία»: Τι άλλο να πούμε, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αφού δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε σήμερα μια ομάδα που έπαιζε με εννιά παίκτες, που έπρεπε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, να τελειώσουμε το παιχνίδι. Από ένα στημένο που ήταν ο μοναδικός τρόπος για να φάμε γκολ και τελικά το δεχτήκαμε.

Είναι λυπηρό, είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι γιατί με αυτή τη νίκη θα ήμασταν πολύ κοντά στο να παραμείνουμε στη Σούπερ Λιγκ, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε, πρέπει να πάρουμε πόντους στα επόμενα παιχνίδια, έχουμε πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να συνεχίσουμε. Θα παλέψουμε ως το τέλος κι ό,τι βγει».

Για το αν το παιχνίδι κρίθηκε σε μια αδράνεια του ΠΑΣ: «Είχαμε την κατοχή της μπάλας, ξέραμε ότι ο Εργοτέλης θα ερχόταν να κλείσει τους χώρους γιατί ήθελε να πάρει και το Χ, ήταν καλό αποτέλεσμα γι' αυτόν. Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με πολύ λίγες φάσεις, καταφέραμε να προηγηθούμε, καταφέραμε να πάρουμε δυο κόκκινες.

Αφού δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, τι να πω. Επαναλαμβάνω ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας και δυστυχώς όταν βάζεις τους αντιπάλους με στημένα μέσα στην περιοχή, επόμενο είναι ένα λάθος... Είναι θέμα στημένων, θέμα τύχης, θέμα λάθους. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι».

Τζημόπουλος: «Να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία»

Από τη μεριά του, ο Θέμης Τζημόπουλος τόνισε πως όλοι μαζί στον ΠΑΣ πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να διατηρήσουν την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. «Όταν τρως γκολ στο 90' και η αντίπαλη ομάδα παίζει με εννιά παίκτες και δεν καταφέρνεις να πάρεις τη νίκη, νομίζω σίγουρα είναι αυτοκτονία.

Είχαμε τον έλεγχο καθ' όλη διάρκεια του παιχνιδιού, ο αντίπαλος ούτε ένα σουτ δε νομίζω να μας έκανε. Φτάναμε στην περιοχή τους, αλλά δεν μπορούσαμε να καθαρίσουμε τις φάσεις στο τέλος. Μετά το γκολ, είχαμε δυο-τρεις ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και ήρθε η ισοφάριση».

Για το αν πίστευε ότι μπορούσε να ισοφαρίσει ο Εργοτέλης: «Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε, έπαιζε με εννιά παίκτες. Το γκολ ήρθε από ένα στημένο. Τώρα η συνέχεια που έχουμε είναι δύσκολη, έχουμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς εκεί και να συνεχίσουμε».

Για το τι τους είπε ο Αναστασιάδης μετά το ματς: «Τίποτα, συνεχίζουμε, αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε αυτόν τον καιρό όλοι μαζί, να καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα