Να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι!

Να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι!

Gazzetta team
Να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι!

bet365

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τόσο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, όσο και τον Ανδρέα Βγενόπουλο θα προσπαθήσουν να τους βάλουν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για συζητήσεις.

Ο Παναθηναϊκός είναι υπό διάλυση και δεν μένει άλλη λύση από το να σταματήσει η διχόνοια και όλοι να δουλέψουν και να τα βρουν για το καλό του συλλόγου. Ο Τζίγκερ και ο Βγενό είναι στα... μαχαίρια, όμως, άνθρωποι που τους γνωρίζουν θα προσπαθήσουν να τους βάλουν στο ίδιο τραπέζι συζητήσεων προκειμένου να βρεθεί μία λύση.

Πάντως, μόνο σίγουρο δεν είναι κάτι τέτοιο, αφού πιο εύκολο είναι να μην καθίσουν μαζί ή ακόμα και αν καθίσουν να συζητήσουν να μην τα βρουν. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης συνεχίζει να τονίζει πως δεν ασχολείται με την ομάδα και οι μετοχές του είναι ανενεργείς, ενώ από την άλλη ο Ανδρέας Βγενόπουλος ξεκαθαρίζει πως δεν θα βάλει χρήματα στην ΠΑΕ εφόσον δεν λυθεί το θέμα με τη ΓΗΠΕΛ.

Ο Τζίγκερ... κατηγορεί τον Mr MIG πως δεν είχε πρόθεση να βάλει λεφτά και ότι απλώς αναζητούσε αφορμή για να τα αποσύρει και ως γνωστόν ο Βγενό αναφέρει πως οι παραιτήσεις στο Δ.Σ. ήταν σχέδιο Βαρδινογιάννη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα