Κλέιτον: «Το είχαμε ανάγκη»
«Είναι σημαντικό που παίξαμε και το ευχαριστηθήκαμε. Παίξαμε καλά, σημαντική νίκη μετά από καιρό. Ήταν σήμερα πολύ καλά. Πιστεύω ότι όπως όλοι οι πανηγυρισμοί ήταν ομαδικοί έτσι και σήμερα. Δεν ήταν μήνυμα ούτε τίποτα» είπε αρχικά και συνέχισε σχετικά με την εικόνα της ομάδας και τη τραγική διοικητική κατάσταση:
«Εμείς έπρεπε να το κάνουμε για εμάς. Το χρωστούσαμε σε εμάς ένα καλό παιχνίδι. Ήρθαμε για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και κερδίσαμε. Η αντίδραση ήταν μέσα στο γήπεδο. Το μόνο που ακούμε είναι άσχημα νέα. Δεν ακούμε κάτι να χαρούμε. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να χαρούμε. Είμαστε εμείς και η ομάδα. Πρέπει να το κάνουμε για εμάς. Ελπίδα πάντα πρέπει να υπάρχει. Αυτοί που μπορούν να το λύσουν πρέπει να το θέλουν και αυτοί».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
