Μασάδο: «Είχαμε ψυχή και πάθος!»

Δημήτρης Τομαράς
Μασάδο: «Είχαμε ψυχή και πάθος!»

bet365

Ο τεχνικός του Άρη, Μανουέλ Μασάδο, απέδωσε την ανατροπή στον αγώνα με τον Πανιώνιο στην ψυχή και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος ο Μανούελ Μασάδο από την νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου. Ο Πορτογάλος τεχνικός στην αρχική του τοποθέτηση, υπογράμμισε: "Θα μιλήσουμε για τακτικά και χαρακτηριστικά στοιχεία του αγώνα. Και σε μια πιο γενική τοποθέτηση, η οποία έκανε την διαφορά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο σοβαρά προβλήματα. Το πρώτο ξεκίνησε την παρασκευή με τον Λαζαρίδη και συνεχίστηκε με τον τραυματισμό του Ακόστα. Στη συνέχεια του αγώνα και ο Ντίκο τραυματίστηκε, γεγονός που επηράσε τα πλάνα του αγώνα. Το δεύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν η πολύ καλή εμφάνιση του Πανιωνίου. Η ποιότητα του μας προκάλεσε προβλήματα. Είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο Χαριλάου από την μέρα που ανέλαβα την ομάδα. Αυτά ήταν τα προβλήματα που είχαμε στο παιχνίδι. Παρόλο αυτά βρήκαμε λύσεις και κάναμε τα γκολ που θέλαμε για να φτάσουμε στη νίκη. Οι παίκτες μου είχαν ένταση, πάθος, ψυχή και πίστη για να αντρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Πράγμα στο οποίο βοήθησε και η τύχη. Εκτός από τα παραπάνω στοιχεία θέλω να σταθώ στον κόσμο. Ακόμα και στο 1-2 μας στήριξε και μας έδωσε ώθηση για την νίκη. Στο μεταξύ, κάναμε και εμείς κάποιες αλλαγές στη τακτική που μας έδωσαν ποιότητα στο δικό μας παιχνίδι. Ετσιάζοντας στο παιχνίδι, ήταν ένα ματς με έντονες συναλλαγές και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε καθ΄ όλη την εβδομάδα αλλά και στη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να φτάσουμε σε μια δίκαιη νίκη".

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι στα περισσότερα παιχνίδια κάνει αλλαγή στο ημίχρονο, ο πορτογάλος τεχνικός, είπε: "Αυτή την στιγμή έχουμε ένα συγκεκριμένο ρόστερ να διαχειριστούμε. Λόγω προβλημάτων και απουσιών κάνουμε κάποιες αλλαγές και προσεγγίζουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι ένα παιχνίδι δεν κερδίζεται με ένα σύστημα και με τους ίδιους παίκτες. Όπως είπα και την περασμένη εβδομάδα θέλω να έχω άσσους στο μανίκι μου. Πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο έρχονται τα αποτέλεσματα. Μέχρι στιγμής μας βγαίνει και αυτό και για αυτό θα συνεχισούμε στην ίδια τακτική".

Αναφορικά με την χρησιμοποίηση του Ντίκο στο κέντρο της άμυνας, αντί του Παπαζαχαρία, τόνισε: "Έχει να κάνει με μια δική μου συγκεκριμένη σκέψη. Με αυτά που βλέπω εγώ στις προπονήσεις. Μέχρι σήμερα δεν χρειάστηκε να αλλάξω ένα από τα δύο βασικά μας στόπερ. Σήμερα το έκανα και δεν έβαλα τον Παπαζαχαρία στη συγκεκριμένη θέση πολύ απλά γιατί του έχω δώσει ένα ειδικό ρόλο στην ομάδα από την μέρα που ανέλαβα. Τον χρησιμοποιώ ως αμυντικό χαφ και για αυτό τον λόγο τον κράτησα στο πάγκο ως μια ενναλακτική.Όσο αφορά τον Ντίκο δεν έχει γκρινιάξει ποτέ γιατί δεν αγωνίζεται, προσπαθεί πάρα πολύ στις προπονήσεις και ήταν ετοιμοπόλεμος". Στη συνέχεια του Μασάδο ζητήθηκε να δώσει την δική του ευχή για τα 98 χρόνια της ομάδας: "Παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Άρης, ο κόσμος πρέπει να τα αφήσει όλα στην άκρη και να γιορτάσει με την καρδιά του τα γενέθλια της ομάδας. Χαίρομαι που ήρθε και η νίκη σήμερα και που ο κόσμος θα γιορτάσει πιο χαρούμενος. Τα 100 χρόνια είναι κοντά και ελπίζω η ομάδα με την δυναμική που έχει να φτάσει ως τα 200 και όλη η πόλη όλος ο κόσμος να καμαρώνει για τον ΑΡΗ".

Τέλος και ερωτηθείς για το αν το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι "κλειδί" για την πεντάδα, ο Μασάδο, είπε: "Εγώ σαν προπονητής κάνω σχεδιασμό για όλα τα παιχνίδια. Οι παίκτες όμως πρέπει να κοιτάνε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλει προσοχή το παιχνίδι όπως και όλα ποπυ ακολουθούν γιατί δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς. Τι να το κάνουμε αν κερδίσουμε τον ΠΑΟ και χάσουμε κάποιο άλλο. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Για μένα δεν είναι το ματς "κλειδί". Είναι όμως ένα δύσκολο παιχνίδι που θέλει προσοχή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα