Κόντε: «Ο αγώνας της ιστορίας τους»!

Κόντε: «Ο αγώνας της ιστορίας τους»!

bet365

Ολοι στην Ιταλία δίνουν τη Γιουβέντους ως φαβορί στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ιντερ, οπότε ο Αντόνιο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου προετοίμασε την ομάδα του για μάχη.

Ο προπονητής της Μεγάλης Κυρίας δε θέλει να ακούει για... εύκολα ματς σε τέτοιο επίπεδο και γι' αυτό μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου την παραμονή του αγώνα έκανε ό,τι μπορούσε για να στείλει το κατάλληλο μήνυμα στην ομάδα του.

«Η Ιντερ θα παίξει τον αγώνα της ιστορίας της! Είναι ένα ντέρμπι που σημαίνει πάρα πολλά για αυτούς ενώ θέλουν να σπάσουν το αήττητο σερί μας. Η αναμέτρηση με την Ιντερ είναι σημαντική για το παρόν, δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν. Αυτό το παιχνίδι σημαίνει τρεις σημαντικούς βαθμούς για εμάς και περιμένουμε ξανά την εκπληκτική συμπαράσταση των οπαδών μας», είπε ο Κόντε και ερωτηθείς για το προβάδισμα τεσσάρων βαθμών που έχει η Μίλαν στη βαθμολογία, απάντησε: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να δίνουμε πάντα το 100%. Αν το κάνουμε αυτό, θα δούμε πώς θα τελειώσει η σεζόν. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο ματς με την Ιντερ καθώς έχουν ορισμένους πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Εγώ δε βλέπω μια καταθλιπτική Ιντερ και δεν πιστεύω ότι θα έρθουν εδώ για να χάσουν χωρίς μάχη. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, που ήταν να αποκλείσουμε την Μίλαν και να πάμε στον τελικό του Coppa Italia, οπότε δίνω ξανά τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες μου».

Ο προπονητής της Μεγάλης Κυρίας, ακολούθως, αναφέρθηκε ξανά στους τιφόζι της ομάδας που θα κάνουν ακόμη ένα sold out στο κυριακάτικο ντέρμπι, λέγοντας: «Το coreo στον αγώνα με τη Μίλαν ήταν εκπληκτικό και μας έφτιαξε όλους. Είναι υπέροχο να βλέπουμε τόσο ενθουσιασμό για τη φετινή προσπάθεια μας. Κόντρα στη Μίλαν δείξαμε ξανά ότι προτιμάμε να επιτεθούμε στον αντίπαλο, ακόμη κι αν το σκορ είναι υπέρ μας, παρά να κάτσουμε πίσω και να περιμένουμε».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Αντρέα Μπαρτσάλι -που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού- θα είναι στην αρχική 11άδα, ο Κόντε δεν απάντησε ευθέως: «Για μένα δεν υπάρχει μια σταθερή αρχική 11άδα. Πάντα προσπαθώ να επιλέγω την 11άδα που πιστεύω ότι είναι η καλύτερη για να νικήσει τον κάθε αγώνα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα