Επαφές Ολυμπιακού με Άμπραχαμ

Επαφές Ολυμπιακού με Άμπραχαμ

Επαφές Ολυμπιακού με Άμπραχαμ

bet365

Σε αναζήτηση αμυντικού βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να έχει έρθει σε επαφή με τον κεντρικό αμυντικός της Βασιλείας, Νταβίντ Άμπραχαμ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», επειδή στο τέλος της σεζόν λήγουν τα συμβόλαια των Όλοφ Μέλμπεργκ και Φρανσουά Μοντέστο και εκπνέει ο δανεισμός του Ιβάν Μαρκάνο από τη Βιγιαρεάλ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις για τα μετόπισθεν με τον Άμπραχαμ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Ο αμυντικός της Βασιλείας φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος και μάλιστα ο Κοβάσεβιτς έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με την πλευρά του παίκτη. Ο Σέρβος πληροφορήθηκε πως ο Άμπραχαμ είναι πολύ κοντά στην Χετάφε και πως θα πρέπει οι πρωταθλητές Ελλάδας να κινηθούν γρήγορα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άμπραχαμ είναι 25 ετών και κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου. Αγωνίζεται στην ομάδα της Ελβετίας από το 2008 και έχει 131 συμμετοχές με 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα