Δώνης: «Σημαντικό κάθε παιχνίδι»

Δώνης: «Σημαντικό κάθε παιχνίδι»

Νίκος Τσιώκος
Δώνης: «Σημαντικό κάθε παιχνίδι»

bet365

Ο Γιώργος Δώνης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για τον Ατρόμητο, ώστε να πετύχει το στόχο του, ο οποίος δεν είναι άλλος από την είσοδο στην πεντάδα.

Ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη ο Γιώργος Δώνης έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, όπου τόνισε πως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για να επιτευχθεί ο στόχος των πλέι οφ.

«Κάθε παιχνίδι που έρχεται είναι πολύ σημαντικό για να πετύχουμε τον στόχο της συμμετοχής μας στα πλέι οφ. Με το αυριανό ματς κλείνουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και παράλληλα να δείξουμε ψυχικά αποθέματα. Για τη Ξάνθη εκτιμώ ότι πολλές φορές ο βαθμολογικός πίνακας δεν δείχνει την αλήθεια.

Κατά τη γνώμη μου την συγκρίνω με τον περσινό και τον προπέρσινο Ατρόμητο που είχε παρουσιάσει δείγματα σπουδαίου ποδοσφαίρου αλλά δεν αντικατοπτριζόταν στη βαθμολογία. Ξέρουμε ότι θα είναι λοιπόν ένα πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Είναι όμως μέσα στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας και πρέπει να βρούμε τον τρόπο εκείνο για να κατακτήσουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας του Περιστερίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα