Αναζητώντας τον νέο Ιμπαγάσα

Αναζητώντας τον νέο Ιμπαγάσα

Gazzetta team
Αναζητώντας τον νέο Ιμπαγάσα

bet365

Στην Αργεντινή βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς για τον Ολυμπιακό και έχει τσεκάρει έξι ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια ανεύρεσης του νέου Ιμπαγάσα. Δείτε ποιοι είναι αυτοί!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ρίξει το βάρος τους στην αναζήτηση ενός παίκτη που θα αντικαταστήσει τον 36χρονο άσο, ο οποίος έδειξε ότι δύσκολα μπορεί να αντέξει τις συνεχόμενες υποχρεώσεις της ομάδας του.

Στην κορυφή της λίστας του σκάουτερ του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς, με την τιμή του 25χρονου άσου να κυμαίνεται από 2 έως 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, σε 109 συμμετοχές έχει πετύχει 9 γκολ.

Ένας άλλος παίκτης που βρίσκεται στη λίστα του Μπαρμπαλιά είναι ο Αουγκούστο Φερνάντεζ καθώς και ο συμπαίκτης του στη Βελέζ, Έκτορ Καντέρος, ο οποίος είναι δυο φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής. Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στην Αργεντινή παρακολουθεί και τον Γκουιντίτο Πιζάρο της Λανούς, ο οποίος κοστίζει 3 εκατομμύρια ευρώ.

Μια πιο οικονομική λύση που υπολογίζεται στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ είναι αυτή του Ιβάν Μαρκόνε της Άρσεναλ Σαράντι, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο ως «δεκάρι» αλλά και στη δεξιά πτέρυγα. Τέλος στη λίστα υπάρχει και ένας παλιός γνώριμος, ο Τζιοβάνι Μορένο της Ρασίνγκ, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, με την τιμή του να αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα