Κρατάει Μέλμπεργκ ο Ολυμπιακός

Κρατάει Μέλμπεργκ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Κρατάει Μέλμπεργκ ο Ολυμπιακός

bet365

Έτοιμη να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Όλοφ Μέλμπεργκ για την παραμονή του στον Ολυμπιακό είναι η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται στην Ελλάδα ο μάντατζέρ του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» ο εκπρόσωπος του Σουηδού αμυντικού θα βρεθεί στη χώρα μας για να αρχίσει τις επαφές με τους πρωταθλητές Ελλάδας προκειμένου ο πελάτης του να ανανεώσει τη συνεργασία του για μια ακόμα χρονιά.

Το πιο πιθανό είναι οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν για συμβόλαιο 1+1, ωστόσο ο Ολυμπιακός επιθυμεί να υπογράψει ο παίκτης με λιγότερες απολαβές από αυτές που παίρνει τώρα καθώς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των «ερυθρολεύκων».

Από την πλευρά του ο Μέλμπεργκ θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και μάλιστα, θα είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του αφού το καλοκαίρι και μετά το EURO είναι πολύ πιθανό να τερματίσει την καριέρα του από την εθνική Σουηδίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα