«Διπλό μέσα στην Τρίπολη, Ατρόμητε!»

Δημήτρης Τομαράς
«Διπλό μέσα στην Τρίπολη, Ατρόμητε!»

bet365

Επίθεση... αγάπης δέχθηκε αντιπροσωπεία των παικτών του Ατρομήτου σε μία ακόμα επίσκεψή της σε σχολείο του Περιστερίου με τους μαθητές να ζητούν διπλό στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μια ακόμη επίσκεψη σε σχολείο του Περιστερίου πραγματοποίησε ο Ατρόμητος εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τη Ξάνθη στο γήπεδο Περιστερίου. Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών που τη αποτελούσαν οι Βέλιμιρ Ράντμαν, Θανάσης Καραγκούνης και Παναγιώτης Μπάλλας επισκέφθηκε στο 1o Επαγγελματικό Λύκειο Περιστερίου.

Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου δεν έκρυψαν την αγάπη και την λατρεία τους προς τους παίκτες. Οι πιο… θερμόαιμοι έστησαν μάλιστα κερκίδα μέσα στο αμφιθέατρο που έγινε η εκδήλωση και φώναζαν συνθήματα για πρόκριση μέσα στην Τρίπολη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα με την Ξάνθη. Επίσης υπέγραψαν αυτόγραφα και μοίρασαν αφίσες της ομάδας αποχωρώντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από την μεγάλη ανταπόκριση που είχε η επίσκεψη τους στο συγκεκριμένο Λύκειο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα