Ο Βαλβέρδε και τα υπόλοιπα!

Ο Βαλβέρδε και τα υπόλοιπα!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Βαλβέρδε και τα υπόλοιπα!

bet365

Η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το πρωταρχικό θέμα στον Ολυμπιακό όσον αφορά στο πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά... μέτωπα έρχονται μετά.

Πρώτος στόχος μείνει ο Βαλβέρδε

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός το κύριο μέλημα των ανθρώπων της είναι να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Όπως γράψαμε και την Τετάρτη ο Ισπανός προπονητής θα έχει μετά το πέρας των φετινών υποχρεώσεων συνάντηση εφ' όλης της ύλης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να μιλήσουν για το συμβόλαιό του και όχι μόνο.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο ματς Ολυμπιακός-ΟΦΗ σε απόδοση 1.60 στην sportingbet

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών που δεν θέλει να σκεφτεί την... επόμενη μέρα στο λιμάνι δίχως τον Τσινγκούρι θα κάνει ότι μπορεί για να τον κρατήσει. Πάντως η ονοματολογία για την διαδοχή του Βαλβέρδε έχει ήδη ξεκινήσει με έναν από τους προπονητές που έχουν ακουστεί να είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ανοιχτά ζητήματα στο ρόστερ

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν ανοιχτά θέματα ως προς το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού. Παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια το καλοκαίρι, όπως οι Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ και Μοντέστο αλλά και ποδοσφαιριστές που είναι δανεικοί από άλλες ομάδες έως τον Ιούνιο.

Πέραν τούτου στην πειραϊκή ομάδα έχουν και το... μέτωπο των παικτών που είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες. Τέτοιοι είναι οι Μαρκάνο, Ορμπάιθ και Μακούν. Εκτός των άλλων στον Ολυμπιακό θα κληθούν να αποφασίσουν πόσοι και ποιοι θα είναι εκείνοι που θα αποχωρήσουν.

Ψάχνει... λαβράκια και αντί-Ιμπαγάσα στην Αργεντινή

Ως προς το μεταγραφικό σκέλος πάντως ο Ολυμπιακός έχει ήδη αρχίσει το ψάξιμο εντός αλλά και εκτός Ελλάδας. Ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς είναι εδώ και μέρες στην Αργεντινή αναζητώντας ταλέντα καθώς και παίκτες που να μπορούν να κάνουν την δουλειά του Ιμπαγάσα στο γήπεδο. Ο σκάουτερ των ερυθρόλευκων αφού δει όλα όσα θέλει θα κάνει τις ανάλογες εισηγήσεις. Την ίδια ώρα οι παράγοντες των Πειραιωτών εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα, όπως αυτές των Βλαχοδήμου και Σκόνδρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα