«Μην περιμένετε περίπατο της Ρεάλ»

«Μην περιμένετε περίπατο της Ρεάλ»

Θάνος Σαρρής
«Μην περιμένετε περίπατο της Ρεάλ»

bet365

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA προειδοποιεί όσους περιμένουν περίπατο της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΓΣΠ επί του ΑΠΟΕΛ να το... ξανασκεφτούν και θυμίζει το φετινό σερί της κυπριακής ομάδας!

«Έχουμε κάνει κάτι το εξαιρετικό κάτι που δεν μπορεί να συμβεί ξανά». Με αυτή τη δήλωση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ Φοίβου Ερωτοκρίτου ξεκινά η προαναγγελία του επίσημου site της UEFA για τις πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη βδομάδα και συνεχίζει: «Η αναμέτρηση της Τρίτης στο ΓΣΠ είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του συλλόγου, αλλά αυτοί που περιμένουν έναν ισπανικό περίπατο πρέπει να σημειώσουν ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει κερδίσει πέντε από τα επτά εντός έδρας ματς του φέτος στη διοργάνωση». Στη συνέχεια, αναφέρεται στην ομάδα της Μαδρίτης:

«Η Ρεάλ έχει ένα σχεδόν τέλειο σερί φέτος, κερδίζοντας επτά από τα οκτώ μέχρι στιγμής παιχνίδια της, με μοναδικό μελανό σημείο το 1-1 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ένα ρεκόρ 100% επιτυχίας στις τέσσερις φορές που έχει βρεθεί στα προημιτελικά, με τον φορμαρισμένο επιθετικό Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει πέντε γκολ στα τελευταία τέσσερα ευρωπαϊκά ματς».

Μπορεί να πάρει την ισοπαλία από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο ΑΠΟΕΛ; 5.00 πληρώνει στην vistabet

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα