«Τσεκάρει» Τζαβέλλα για Euro

«Τσεκάρει» Τζαβέλλα για Euro

«Τσεκάρει» Τζαβέλλα για Euro

bet365

Ταξίδι για το Μονακό ετοιμάζει ο Φερνάντο Σάντος, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον Γιώργο Τζαβέλλα, ενώ επαφές αναμένεται να υπάρξουν και με τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

Ο πρώην αμυντικός του Πανιωνίου και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος στη Μονακό, όπου και μεταγράφηκε τον περασμένο Γενάρη, με αποτέλεσμα να ο προπονητής της Εθνικής ομάδας να μην μείνει... ασυγκίνητος απ' τις εμφανίσεις του. Εξάλλου ο Τζαβέλας από τότε που πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στους Μονεγάσκους, δεν έχει χάσει παρά μόλις ένα παιχνίδι κι αυτό γιατί ήταν τιμωρημένος.

Γι' αυτό το λόγο ο Σάντος θέλει να τον παρακολουθήσει από κοντά στο παιχνίδι με τη Σατορού, αφού έχει αρχίσει ήδη να κάνει τις πρώτες του σκέψεις για τους παίκτες που θα καλέσει ενόψει Euro. Αντίθετα είναι τα πράγματα για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα του Πριγκιπάτου, με αποτέλεσμα να προβληματίζεται και ο Πορτογάλος τεχνικός απ' αυτό το γεγονός. Εξάλλου ο υψηλόσωμος μέσος αποτελούσε μία απ' τις πλέον βασικές μονάδες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην φάση των προκριματικών και είναι φυσικό ο «εκλέκτορας» της Εθνικής μας να θέλει να συζητήσει μαζί του τους λόγους που δεν αγωνίζεται.

Να σημειώσουμε επιπλέον και το ότι όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα, στις 20 Μαΐου η «επίσημη» αγαπημένη θ' αναχωρήσει με τους 25 «εκλεκτούς» του Φερνάντο Σάντος για το Κίτσμπουελ της Αυστρίας, ώστε να πραγματοποιηθεί και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Εννιά μέρες αργότερα μάλιστα ο θα πρέπει να επιλεγεί και η τελική 23αδα που θα ταξιδέψει στα γήπεδα Πολωνίας και Ουκρανίας, αφού η 29η Μαΐου είναι η καταληκτική ημερομηνία που έχει δώσει η UEFA.

Από εκεί και πέρα στις 1 Ιουνίου η Εθνικής μας θα έχει επιστρέψει απ' το Κίτσμπουελ, για να φύγει δύο ημέρες αργότερα στη Βαρσοβία, αφού στις 8 Ιουνίου δίνει το πρώτο της παιχνίδι με τους διοργανωτές Πολωνούς.

 

Τελευταία Νέα