Ανοιχτοί λογαριασμοί! (vid)

Νίκος Τσιώκος
Ανοιχτοί λογαριασμοί! (vid)

bet365

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ατρόμητος και Αστέρας, με τους Αρκάδες να παίρνουν αυτό που ήθελαν (0-0) και την πρόκριση στον τελικό να περνάει από την Τρίπολη.

Έτσι έπαιξαν

Με 4-4-2 επέλεξε να παρατάξει τον Ατρόμητο στον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Δώνης ξεκινώντας τους Ιτάνζ, Σκόνδρα, Γιαννούλη, Ζουέλα, Φυτανίδη, Σφακιανάκη, Δημούτσο, Επστάιν, Μπρίτο, Μήτρογλου, Τάτο.

Από τη μεριά του, ο Σάκης Τσιώλης προτίμησε το 4-2-3-1 και τους Μπαντή, Τσαμπούρη, Πιπίνη, Πουλίντο, Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Ουσέρο, Ροτζέριο, Ναβάρο, Ράγιος, Σολάκη.

Λίγες φάσεις και 0-0

Το πρώτο μέρος δεν είχε και πολλά να προσφέρει στους φιλάθλους των δυο ομάδων, που έδωσαν δυναμικό παρών στο Περιστέρι, με τις φάσεις να είναι λίγες και το 0-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Την καλύτερη την είχε ο Ατρόμητος στο 27', όταν ο Επστάιν εκτέλεσε το φάουλ και ο Φυτανίδης πρόλαβε την έξοδο του Μπαντή για να περάσει η κεφαλιά του ελάχιστα πάνω από την εστία του γκολκίπερ του Αστέρα.

Ο Μήτρογλου θέλησε να τα κάνει όλα μόνος του στο 30' και το πλασέ του από πλάγια, αφού απέφυγε τον Μπαρτολίνι, απέκρουσε ο Μπαντής, ενώ οι Αρκάδες απείλησαν για πρώτη φορά τον Ιτάνζ στο 35', με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να πέφτει και να μπλοκάρει το σουτ του Μπρέσκα έξω από την περιοχή.

Στο 39' και στο 44' οι Μπαντής και Ιτάνζ δεν είχαν πρόβλημα να μπλοκάρουν την μπάλα στο ανάποδο ψαλίδι του Μπρίτο και στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη, αντίστοιχα, και οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα ισόπαλες δίχως τέρματα.

Καλύτερος ο Αστέρας, πήρε αυτό που ήθελε

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν ακόμα και να σκοράρουν, με τον Ατρόμητο να είναι ανύπαρκτος επιθετικά. Η πρώτη φάση ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Μήτρογλου να πλασάρει άουτ στο 47', ενώ ο Ροζέριο δεν έπιασε καλά το γυριστό σουτ στο 54', με τον Ιτάνζ να μπλοκάρει την μπάλα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος είχε και πάλι την ευκαιρία να σκοράρει, όμως ο γκολκίπερ του Ατρομήτου δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την κεφαλιά που έκανε. Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι αλλαγές, με τον Γιώργο Δώνη να βλέπει την ομάδα του να μη λειτουργεί καθόλου και να θέλει να αλλάξει την εικόνα της.

Όμως, ούτε αυτές έπιασαν τόπο. Μάλιστα, οι Αρκάδες θα μπορούσαν άνετα να φύγουν με το «διπλό», το οποίο θα τους έδινε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Μπρέσκα σούταρε άουτ πάνω στην κίνηση στο 80' και ο Ροζέριο πλάσαρε άουτ από το ύψος της περιοχής στο 90'.

Νωρίτερα, στο 88', ο Ατρόμητος είχε τη μοναδική ευκαιρία να πετύχει ένα τέρμα, με τον Δημούτσο να κάνει ωραία ενέργεια, αλλά να βγάζει κακή σέντρα, με τον Μπαντή να μπλοκάρει την μπάλα προ του Μήτρογλου. Έτσι, οι δυο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς, που θα γίνει στην Τρίπολη.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα