Απολογία και... αναμονή καμπάνας!

Gazzetta team
Απολογία και... αναμονή καμπάνας!

bet365

Η έκθεση της αστυνομίας έφτασε στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη και ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία την Πέμπτη στις 13:00 για τα επεισόδια της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Τις εξηγήσεις του για τα όσα έγιναν την Κυριακή στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ καλείται να δώσει την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός. Η έκθεση της αστυνομίας έφτασε με περιπολικό στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια και διακοπή αγώνα.

Οι «πράσινοι» θα απολογηθούν για «υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της» και απειλούνται με βαριά καμπάνα, όπως προβλέπεται από το άρθρο 1 του Π.Κ της ΕΠΟ και το 21 του ΚΑΠ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που υπήρξε δέσμευση ότι θα ισχύσουν οι ρήτρες του ΟΠΑΠ, ό,τι πρόστιμο του επιβληθεί, ανάλογο ποσό θα του αφαιρεθεί από την συμφωνία με τον οργανισμό!

Μέχρι στιγμής στο ΟΑΚΑ έχουν καταμετρηθεί περίπου 800 σπασμένα καθίσματα και οι άνθρωποι του γηπέδου περιμένουν να γίνει η εκτίμηση για τη ζημιά στον ηλεκτρονικό πίνακα.

Αναλυτικά η κλήση:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/3/2012 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και της συνημμένης και συγκοινοποιούμενης υπ΄αριθμ. πρωτ. 9934/2012 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 22-3-2012 και ώρα 13:00 και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ και 1 επ, 21 του Κ.Α.Π. της ΕΠΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα