Μένει Παιανία ο Γιούρκας

Μένει Παιανία ο Γιούρκας

Gazzetta team
Μένει Παιανία ο Γιούρκας

bet365

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης χάλασε το deal με τους Νορβηγούς, ζητώντας να υπογράψει... συμβόλαιο δύο μηνών, και έτσι θα παραμείνει στην Παιανία.

Η Βαλερένγκα είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό στον δανεισμό του Γιούρκα Σεϊταρίδη έναντι 50.000 ευρώ, και το μόνο που είχε απομείνει ήταν ο πρώην διεθνής άσος να... μπει στο αεροπλάνο.

Όμως ο παίκτης του Τριφυλλιού, παρά το γεγονός ότι ήταν θετικός στην μετακίνησή του στην Νορβηγία, χάλασε τη συμφωνία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ζήτησε συμβόλαιο μέχρι τις αρχές Ιουνίου, δηλαδή για τους επόμενους δύο μήνες, με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται στη Βαλερένγκα: «Καλά για διακοπές έρχεται ή για να παίξει ποδόσφαιρο;».

Προφανώς ο φουλ – μπακ του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να δεσμευτεί για μεγαλύτερο διάστημα, σκεπτόμενος πως το καλοκαίρι θα έχει και άλλες προτάσεις παρά την αγωνιστική του απραξία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα να χαλάσει το deal...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα