Ξεκουράζει πολλούς ο Βαλβέρδε

Ξεκουράζει πολλούς ο Βαλβέρδε

Ξεκουράζει πολλούς ο Βαλβέρδε

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε έθεσε εκτός αποστολής τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, Ζαν Μακούν και Φρανσουά Μοντέστο, εν όψει του πρώτου ημιτελκού Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Νέα πρόσωπα στην αποστολή οι Ντιόγκο, Φετφατζίδης και Τοροσίδης.

Στην απόφαση να προσφέρει «ανάσες» σε παίκτες που έχουν τραβήξει το κουπί των τελευταίων συνεχόμενων αγώνων προχώρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει του αυριανού πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Το over 2,5 στον αγώνα Ολυμπιακός-ΟΦΗ προσφέρεται σε απόδοση 1.95 στην bwin

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, Ζαν Μακούν και Φρανσουά Μοντέστο, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή που επέλεξε ο Βάσκος τεχνικός για τις ανάγκες της πρώτης μάχης με την κρητική ομάδα.

Αντίθετα, νέα πρόσωπα στην αποστολή θα είναι οι Λουίς Ντιόγκο, Γιάννης Φετφατζίδης, αλλά και ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης, οι οποίοι είχαν αποκλειστεί από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ο.Φ.Η. (21/3, 19:00).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φέισα, Φετφατζίδης, Διαμαντάκος, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μόνχε, Μοδέστο, Καζίμ, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Μακούν, Μπάμποβιτς, Ιμπαγάσα, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα