Λισαβόνα και Τορίνο το 2014!

Λισαβόνα και Τορίνο το 2014!

bet365

Η UEFA ανακοίνωσε και επίσημα ότι το «Ντα Λουζ» και το «Γιουβέντους Στέιντιουμ»θα φιλοξενήσουν τους τελικούς του Champions League και του Europa League αντίστοιχα το 2014.

Τις προηγούμενες ημέρες το «Σαν Σίρο» παρουσιαζόταν ως το φαβορί για να φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League το 2014, όμως τελικά το «Ντα Λουζ», έδρα της Μπενφίκα στην Λισαβόνα, είναι εκείνο που επέλεξε η UEFA. Η επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας συνεδρίασε σήμερα (20/03) στην Κωνσταντινούπολη και αποφάσισε να διεξαχθεί τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον πλανήτη για δεύτερη φορά στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, μετά το 1967, όταν η Σέλτικ κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών, επικρατώντας της Ίντερ στο στάδιο «Νασιονάλ».

Για τον τελικό του Europa League το φαβορί ήταν ξεκάθαρο και τελικά επιβεβαιώθηκε, καθώς ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Γιουβέντους Στέιντιουμ», που άνοιξε τις πύλες του το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί μονός τελικός σε ιταλικό έδαφος για το Κύπελλο UEFA και το Europa League.

 

Τελευταία Νέα