Τα ραντεβού του Βρύζα!

Τα ραντεβού του Βρύζα!

Τα ραντεβού του Βρύζα!

bet365

Αυξήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι επαφές του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζας με Βορειοελλαδίτες επιχειρηματίες. Ο Βρύζας προσδοκά σύντομα αυτές οι επαφές να φέρουν και έσοδα στα ταμεία του σωματείου.

Καθημερινά είναι πλέον τα ραντεβού του Ζήση Βρύζα με επιχειρηματίες από την Βόρεια Ελλάδα με σκοπό την συμπαράσταση προς στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Η βοήθεια προς το σωματείο δεν είναι μόνο οικονομική, μπορεί να γίνει και με τις γνωριμίες και τις γνώσεις που έχει ο καθένας από τους οικονομικούς παράγοντες.

Το διπλό του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα πληρώνει 2.15 στην vistabet

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ως στόχο να ολοκληρώσει έναν πρώτο κύκλο επαφών με παράγοντες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν χρόνο και χρήμα για τον Δικέφαλο και στην συνέχεια να γίνουν πιο διεξοδικές προσεγγίσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα