Εκτός ξανά ο Δέλλας

Εκτός ξανά ο Δέλλας

Gazzetta team
Εκτός ξανά ο Δέλλας

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Τραϊανός Δέλλας δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Τρίτη (20/3) και συνεχίζει να είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Πανταζή. Τραυματίστηκε τη μέρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και από τότε τον ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα η συμμετοχή στην αναμέτρηση της Κυριακής με τους Αγρινιώτες να είναι αμφίβολη.

Ο Νίκος Καράμπελας έκανε αποφόρτιση λόγω κόπωσης, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται, καθώς είναι τιμωρημένος. Από την πλευρά του, ο Φαμπιάν Βάγκας ανέβασε στροφές και προπονήθηκε κανονικά, παρότι και αυτός είναι τιμωρημένος.

Απόντες από την σημερινή προπόνηση ήταν και ο διεθνής Ταξιάρχης Φούντας, όπως και ο Εϊντουρ Γκουντγιόνσεν.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα