Φερέιρα ως το καλοκαίρι!

Φερέιρα ως το καλοκαίρι!

Gazzetta team
Φερέιρα ως το καλοκαίρι!

bet365

Μόνο με θαύμα θα παραμείνει στο Τριφύλλι ο Φερέιρα, αφου όπως όλα δείχνουν μετά τα γεγονότα του ΟΑΚΑ μάλλον έχει πάρει την απόφασή του και θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Απογοητευμένος όσο ποτέ δηλώνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος μετά τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ κατάλαβε πως οι φρούδες ελπίδες για βελτίωση της κατάστασης στις τάξεις του Παναθηναϊκού δεν έχουν αντίκρισμα.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο αμήν για τον Πορτογάλο τεχνικό που δεν βλέπει... φως στο πράσινο στρατόπεδο. Τα διοικητικά προβλήματα, τα οικονομικά προβλήματα, το ελλιπές ρόστερ και εσχάτως η αντιμετώπιση από τους φίλους της ομάδας του δείχνουν την πόρτα της εξόδου και πλέον δεν πιστεύει ότι υπάρχει περίπτωση το μέλλον να είναι ευοίωνο.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες ακόμη και ο ίδιος είχε εκφράσει φόβους για επεισόδια και πλέον φοβάται ότι θα συνεχιστούν και στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, δηλώνοντας την απαισιοδοξία του για το μέλλον του συλλόγου.

Στους στενούς του συνεργάτες φέρεται να έχει πει μεταξύ άλλων, πως η κατάσταση στον σύλλογο δείχνει μη αναστρέψιμη και δεν προκύπτει από πουθενά το αντίθετο. Βλέπει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο την απουσία ισχυρής διοίκησης, την αδιαφορία των παραγόντων και τον οικονομικό μαρασμό να μεγαλώνει, ενώ παράλληλα ουδείς μπορεί να του εξασφαλίσει ένα υγιές περιβάλλον και το ανάλογο ρόστερ να κάνει τη δουλειά του απερίσπαστος.

«Δεν βλέπω μέλλον. Τα πράγματα είναι δύσκολα, ήλπιζα ότι κάτι θα αλλάξει και η κατάσταση θα βελτιωθεί όμως αυτή χειροτερεύει», ήταν μερικά από τα λόγια του Φερέιρα το βράδυ της Κυριακής σε παίκτες και συνεργάτες του, που δείχνει πως η υπομονή του έχει εξαντληθεί και ουσιαστικά έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της χρονιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα