Το κίνητρο λέγεται Τσάμπιονς Λιγκ!

Το κίνητρο λέγεται Τσάμπιονς Λιγκ!

Το κίνητρο λέγεται Τσάμπιονς Λιγκ!

bet365

Ο Μπρούνο Τσιρίλο με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ έχει κίνητρο «να επαναλάβουμε την πορεία που είχαμε πριν από δύο χρόνια». Ο Ιταλός αναφέρθηκε στο προαίσθημα που είχε ότι θα πετύχει γκολ.

Ο δυναμικός αμυντικός του Δικεφάλου μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για τις κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς, αλλά και το αν υπάρχει κούραση στους παίκτες της ομάδας. «Αισθάνομαι πολύ καλά γιατί για έναν αμυντικό είναι ξεχωριστό να σκοράρει, ειδικότερα όταν το πετυχαίνει στα τελευταία λεπτά και η ομάδα του δεν χάνει. Οπότε νιώθω πολύ όμορφα».

Για το προαίσθημα που είχε πως θα σκοράρει: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω, όμως το ένιωθα πριν το παιχνίδι, είχα αυτό το προαίσθημα και όταν πέτυχα αυτό το τέρμα σκέφτηκα αυτό το προαίσθημα που είχα».

Για το που οφείλεται το ότι ο ΠΑΟΚ ξεκινά άσχημα τα ματς: «Με Ολυμπιακό. Αστέρα, Ουντινέζε και Παναιτωλικό έχει γίνει αυτό. Είναι κάτι το περίεργο, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Στα τελευταία ματς έχουμε καλύτερη αντίδραση, αλλά αυτό το φαινόμενο πρέπει να σταματήσει».

Για το αν υπάρχει κούραση: «Μετά από τόσα πολλά και δυνατά ματς μπορεί να υπάρχει και αυτό. Πρέπει όμως να αντιληφθούμε πως αυτό είναι η δουλειά μας και πρέπει να αντεπεξέλθουμε σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι τα πλέι. «Φυσικά δεν θα είναι εύκολα. Αρχικά παίζουμε με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους και πρέπει να είμαστε δυνατοί για τα πλέι οφ».

Για το κίνητρο που υπάρχει για τα πλέι οφ: «Έχουμε κίνητρο. Θέλουμε να επαναλάβουμε την πορεία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα