Πάει καλύτερα ο Μουάμπα!

Θάνος Σαρρής
Πάει καλύτερα ο Μουάμπα!

bet365

Η κατάσταση του Φαμπρίς Μουάμπα θεωρείται «ελαφρά βελτιωμένη»! Η καρδιά του χτυπά χωρίς υποστήριξη και κινεί τα άκρα του, με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν από το νοσοκομείο, η κατάσταση του παίκτη της Μπόλτον είναι βελτιωμένη και επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβασή της. Πλέον κινεί τα χέρια και τα πόδια του, ενώ η καρδιά του χτυπάει χωρίς υποστήριξη!

Παρόλα αυτά, οι θεράποντες ιατροί αρνούνται να κάνουν εκτίμηση για το μέλλον, τονίζοντας ότι «μακροπρόθεσμα η κατάστασή του παραμένει αβέβαιη». Από το νοσοκομείο είχαν πει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νεώτερη ενημέρωση τουλάχιστον μέχρι το βράδυ, οπότε το ότι έβγαλαν προς τα έξω ότι είναι -έστω και ελαφρώς- καλύτερα, μόνο ως θετικό μήνυμα λαμβάνεται.

Αν και ακόμα είναι νωρίς, υπάρχει αισιοδοξία ότι η κατάστασή του θα βελτιωθεί περισσότερο, παρότι οι γιατροί ξεκαθαρίζουν ότι παραμένει κρίσιμη. Στο Λονδίνο παραμένουν ο προπονητής της Μπόλτον Όουεν Κόιλ και ο αρχηγός, Κέβιν Ντέιβς, που βρίσκονται στο πλευρό του παίκτη.

 

Τελευταία Νέα