«Ξύπνησαν μνήμες Φοέ...»

Θάνος Σαρρής
«Ξύπνησαν μνήμες Φοέ...»

bet365

Ο Μπενουά Ασού Εκοτό της Τότεναμ τόνισε ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ του περιστατικού με τον Μουάμπα που κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του και του ξύπνησε μνήμες... Φοέ.

Ο παίκτης της Μπόλτον παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, συνεχίζοντας τη μάχη για τη ζωή του. Ο Καμερουνέζος μπακ των Σπερς ήταν μπροστά στο περιστατικό, το οποίο, όπως τονίζει, θα θυμάται για όλη του τη ζωή.

«Το Σάββατο ήταν μία από εκείνες της μέρες που θα μου μείνουν για πάντα. Όταν τον είδαν να κείτεται στον αγωνιστικό χώρο του White Hart Lane φοβήθηκα. Φοβήθηκα για αυτόν, για την οικογένειά του, τους φίλους του και όλους αυτούς που τον ξέρουν και τον νοιάζονται. Φοβήθηκα επίσης επειδή ήταν σαν κι εμένα. Είναι νέος, θεωρητικά σε καλή φυσική κατάσταση, ένας αθλητής, ο οποίος λίγα λεπτά πριν έτρεχε πάνω-κάτω στο ίδιο γήπεδο με εμένα», τόνισε για να προσθέσει:

«Είχα αναλαμπές σχετικά με αυτό που είχε συμβεί στον συμπατριώτη μου, τον Μαρκ Βιβιέν Φοέ. Θέλεις να σταματήσεις αυτές τις σκέψεις, αλλά οι εικόνες συνεχίζουν να έρχονται στο κεφάλι σου και πρέπει να πω ότι φοβήθηκα. Φοβήθηκα όπως και αναρωτήθηκα πως θα τελειώσει όλο αυτό για έναν νέο άνθρωπο; Μπορούσα να δω τα ίδια ερωτήματα στα μάτια των συμπαικτών μου, τους παίκτες της Μπόλτον, τους προπονητές και τα επιτελεία τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ, τρομαγμένοι από το συμβάν, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις καρδιάς.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα