«To πρωτάθλημα δεν τελείωσε!»

Δημήτρης Τομαράς
«To πρωτάθλημα δεν τελείωσε!»

bet365

Ο Ερνέστο Βαλδέρδε έβαλε... φρένο στους πανηγυρισμούς των παικτών του Ολυμπιακού λέγοντάς τους στο περιθώριο της προπόνησης της Δευτέρας πως δεν τελείωσε τίποτα αναφορικά με το πρωτάθλημα!

Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ξεκαθάρισε προς τους ποδοσφαιριστές του ότι «τo πρωτάθλημα δεν τελείωσε! Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και πολύ προσεκτικοί μέχρι το τέλος».

Ο Ισπανός δεν παρέλειψε βέβαια να συγχαρεί τους παίκτες του για την επικράτησή του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. «Σας αξίζουν μπράβο για την προσπάθειά σας και τη νίκη. Πρέπει τώρα να συνεχίσουμε.

Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε», σχολίασε εκτός των άλλων ο Τσινγκούρι. Ο Βαλβέρδε δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων να χαλαρώσουν οι παίκτες του και γι' αυτό τους έστειλε το σχετικό μήνυμα.

Βλέπεις νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ χωρίς να δεχθεί τέρμα; Παίξτο σε απόδοση 1.80 στην sportingbet

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα