Σισέ: «Είμαι σοκαρισμένος»

Σισέ: «Είμαι σοκαρισμένος»

Μάκης Σταθάτος
Σισέ: «Είμαι σοκαρισμένος»

bet365

Απαράδεκτα χαρακτήρισε ο Τζιμπρίλ Σισέ όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο ντέρμπι των «αιωνίων», τονίζοντας ότι πονάει όταν ακούει άσχημα πράγματα για τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος επιθετικός για ακόμα μια φορά εκδήλωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter την αγάπη του για το «τριφύλλι» καταδικάζοντας τα θλιβερά γεγονότα στο ντέρμπι.

«Είμαι σοκαρισμένος απ’ όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Σκηνές όπως αυτές που παρακολουθήσαμε δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν πουθενά. Είναι απαράδεκτο!

Με πονάει πολύ που ακούω άσχημα πράγματα για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος απ’ όσα είδα! Αγαπάω τον Παναθηναϊκό, αγαπάω τους οπαδούς του συλλόγου, αλλά όσα έγιναν στο ντέρμπι, είναι απλά απαράδεκτα» έγραψε ο πρώην άσος των «πρασίνων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα