«Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

«Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

«Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

bet365

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν πτοήθηκαν από τα επεισόδια και την διακοπή του αγώνα και τόνιζαν ότι έδειξαν πως αξίζουν το φετινό πρωτάθλημα, όντας η καλύτερη ομάδα.

Όπως είναι φυσικό, οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι για την νίκη τους στο ΟΑΚΑ, αφού παρά τα επεισόδια που αμαύρωσαν το ματς έδειξαν ότι είναι καλύτερη ομάδα από τους πράσινους και ουσιαστικά «καθάρισαν» και τον φετινό τίτλο.

Γι΄ αυτό λοιπόν μετά την οριστική διακοπή του αγώνα, και όσο περίμεναν μέσα στα αποδυτήρια για να αποχωρήσουν, τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τους δίνει συγχαρητήρια για την νίκη τους.

«Δείξαμε ποιοι είμαστε. Αξίζαμε τον τίτλο και δίκαια φτάνουμε στην κατάκτησή του», ήταν μερικά από τα σχόλια των ερυθρόλευκων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι φυσικά αναφέρθηκαν και στα έκτροπα των κερκίδων (και όχι μόνο) λέγοντας: «Εμείς μπήκαμε να κάνουμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και φάνηκε πεντακάθαρα ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Οι δύο Αλγερινοί έκλεψαν την παράσταση όμως, με τον σκόρερ Αμπντούν και τον Ράφικ Τζιμπούρ να φωνάζουν κατά την αποχώρησή τους από το ΟΑΚΑ: «Άντε γεια!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα