Εδώ είναι Ισπανία

Εδώ είναι Ισπανία

bet365

Ο Σολδάδο με χατ τρικ φρόντισε να προσγειώσει απότομα τη Μπιλμπάο στην πραγματικότητα της Πριμέρα Ντιβισιόν, στήνοντας πάρτι (3-0) για τη Βαλένθια στο «Σαν Μαμές».

Στο «Σαν Μαμές» ηχούσαν ακόμα τα ουρλιαχτά ηδονής από την απίστευτη νίκη-πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «8» του Europa League. Η ατμόσφαιρα ήταν κάτι περισσότερο από ευχάριστη για την Αθλέτικ. Το φινάλε όμως περίμενε μία γερή σφαλιάρα για όσους πίστεψαν πως η Βαλένθια θα ήταν ευκολότερος αντίπαλος από τους Κόκκινους Διαβόλους.

Με τον Ρομπέρτο Σολδάδο να σμπαραλιάζει την άμυνα των Λιονταριών, οι Νυχτερίδες έστησαν τρελό πάρτι και χάρη στο χατ τρικ του Ισπανού επιθετικού, διέλυσαν (3-0) τους Βάσκους που έκαναν όνειρα τετράδας. Το πρώτο χτύπημα ήρθε στο 41'. Ο Σαν Χοσέ γύρισε απρόσεκτα τη μπάλα προς τον Γκόρκα Ιραϊθόθ. Ο Σολδάδο που κατάλαβε τι συνέβη, μπήκε ανάμεσα τους, πέρασε και τον τερματοφύλακα, για να σκοράρει σε άδεια εστία.

Στην επανάληψη οι Βάσκοι ανοίχτηκαν και το πλήρωσαν στην κόντρα. Στο 57' ο Σολδάδο σούταρε δυνατά για το 2-0, στο 66' αποβλήθηκε ο Αντονι Ιραόλα (για πρώτη φορά στην καριέρα του σε 305 αγώνες) και στο 85' ο Ισπανός killer ολοκλήρωσε με πέναλτι (το έκανε ο μοιραίος Σαν Χοσέ στον Παρέχο) το δεύτερο φετινό χατ τρικ του και έκτο συνολικά στην καριέρα του στην Πριμέρα, βάζοντας επίσης το έβδομο του κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα