Eπεισόδια στο στάδιο!

Gazzetta team
Eπεισόδια στο στάδιο!

bet365

Μετά από περίπου 20 λεπτά... μάχες ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και των δυνάμεων των ΜΑΤ πλέον τα πνεύματα ηρέμησαν στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού σταδίου!

Περίπου 1.5 ώρα πριν από την σέντρα του ντέρμπι, ο χώρος που βρίσκεται το κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων είχε μετατραπεί σε... πεδίο μάχης! Από την μία πλευρά οι δυνάμεις των ΜΑΤ και από την άλλη οι οπαδοί του «τριφυλλιού».

Οι πέτρες, οι φωτοβολίδες, τα δακρυγόνα και οι χειροβομβίδες κρότου... είχαν την τιμητική τους! Αν μη τι άλλο το ντέρμπι δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς! Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο πως αστυνομικός διακομίσθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με εγκαύματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα