Φήμες για αντιντόπινγκ σε όλους!

Gazzetta team
Φήμες για αντιντόπινγκ σε όλους!

bet365

Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί από το πρωί της Κυριακής, στο ντέρμπι «αιωνίων» του ΟΑΚΑ θα γίνει αντιντόπινγκ κοντρόλ σε όλους τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων!

Οι έλεγχοι για απαγορευμένες ουσίες είναι πιθανόν να ξεφύγουν του συνηθισμένου στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Όπως ακούγεται, η διαδικασία της κλήρωσης για την επιλογή ενός ποδοσφαιριστή από τη μία ομάδα και ενός από την άλλη δεν θα ισχύσει, καθώς φημολογείται ότι θα περάσουν από έλεγχο όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων!

Είναι κάτι που βγαίνει προς τα έξω από το πρωί της Κυριακής και παρότι δεν αποτελεί κάτι επίσημο, είναι πιθανόν τελικά να δούμε όλους τους ποδοσφαιριστές μετά το ματς να περνούν από τον έλεγχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα