Aρχίζει ξανά ή τελειώνει!

Aρχίζει ξανά ή τελειώνει!

bet365

Όλα κινούνται γύρω από το μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ(19:30, NS1) , με τον Παναθηναϊκό να θέλει τη νίκη για να ξανά να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος και τον Ολυμπιακό το θετικό αποτέλεσμα για να το τελειώνει!

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Έχω ένα αυτοκίνητο που όλο όλο τρέχει και πού θα σταματήσει?? Το τραγουδάκι που λέγαμε παιδιά ταιριάζει στην Skoda που μοιάζει να έχει πάρει τον κατήφορο χωρίς φρένα ή χειρόφρενο. Η ακριτική ομάδα μετράει αισίως έξι συνεχόμενες ήττες χωρίς καν να σκοράρει κι εκεί που μιλούσαμε για την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τώρα μιλάμε ακόμα και για ακραίο σενάριο να κινδυνέψει. Απέναντί της θα έχει τον ΠΑΣ που προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να γεμίσει το σακούλι για να μείνει στην κατηγορία.

ΠΝΤ: 18/3, 15:00
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: ΝΕΤ
ΤΡΟΪΚΑ: Κουκουλάκης, Σαραϊδάρης, Ευθυμιάδης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Ντάνι (τιμωρ.) – Λίλα, Ντε Βισέντι (τιμωρ.), Γεωργίου (άρρω στος, αμφίβολος).
SPREAD: Ξάνθη-Αστέρας 0-1, Ξάνθη-Παναιτωλικός 0-1, Κέρκυρα-Ξάνθη 2-0. / ΠΑΣ Γιάννινα-Δόξα Δράμας 1-0, ΠΑΣ Γιάννια-Λεβαδειακός 2-0, Λεβαδειακός-ΠΑΣ 1-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στην ισοπαλία... Σε σύνολο έντεκα παιχνιδιών μόνο τέσσερα εξ αυτών έχουν βρει νικητή και, μάλιστα, δύο εξ αυτών ήταν για το κύπελλο. Δηλαδή σε εννέα ματς, έχουν έρθει εφτά φορές ισόπαλες οι δύο ομάδες και πριν τη νίκη της Ξάνθης στον πρώτο γύρο, τα συνεχόμενα παιχνίδια που είχαν έρθει «Χ» ήταν έξι!
ΕΥΡΩ: Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα της Ξάνθης έχουν ως αποτέλεσμα να ανέβει η απόδοση στον άσο κι εκεί θα ποντάρουμε, αφού κάποια στιγμή οι ακρίτες θα ξεσπάσουν. Ο ΠΑΣ είναι κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια και το 1,93 της Bwin για νίκη της Ξάνθης μοιάζει εξαιρετικό.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν αρχή, μέση και τέλος. Ξέρουν τι ζητάνε στον αγωνιστικό χώρο και πως να φτάνουν κάθε φορά στο αποτέλεσμα που θέλουν. Και παρότι για τον Λεβαδειακό η μαγιά χάλασε λίγο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, παραμένει αξιόπιστος σε τέτοια παιχνίδια. Ο Ατρόμητος δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετράει πέντε σερί νίκες, εκ των οποίων οι τρεις είναι εκτός έδρας και δεν χάνει την πεντάδα. Οι Περιστεριώτες θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία, αλλά δεν ξεχνάνε και το κύπελλο, συνεπώς ο αγώνας που έχουν την Τετάρτη ίσως επηρεάσει τη νοοτροπία τους την Κυριακή.

ΠΝΤ: 18/3, 15:00
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 2
ΤΡΟΪΚΑ: Αρετόπουλος, Γουργιώτης, Δημητριάδης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Κυριακίδης (τιμωρ.) – Τομάς (τιμωρ.).
SPREAD: Κέρκυρα-Λεβαδειακός 3-2, ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-0, Λεβαδειακός-ΠΑΣ 1-1. / Πανιώνιος-Ατρόμητος 1-2, Ατρόμητος-Δόξα Δράμας 2-0, Δόξα Δράμας-Ατρόμητος 0-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στην έδρα! Ο Ατρόμητος, παρότι τα τελευταία χρόνια, έχει καλύτερη ομάδα από τον Λεβαδειακό, στη Βοιωτία έχει ένα μικρό πρόβλημα. Η ομάδα του Περιστερίου δεν έχει κερδίσει ποτέ εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και μετράει τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ συγκριτικά δυσκολεύεται και στο Περιστέρι, όπου το 4-3-2 κάθε άλλο παρά άνεση δείχνει.
ΕΥΡΩ: Δεδομένων των συνθηκών του αγώνα και της παράδοσης, θα πάρουμε το μεγάλο ρίσκο με το «Χ». Η απόδοση 3,00 στη Vistabet το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό και αξίζει να ποντάρουμε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Θεωρητικά, μοιάζει το σίγουρο της αγωνιστικής. Ο Πανιώνιος μετά τη μεγάλη του νίκη στο Ηράκλειο παίζει για το... τρίποντο που θα του δώσει άλλο αέρα για τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος, στις οποίες δεν έχει και το ευνοϊκότερο πρόγραμμα. Με νίκη θα έχει μια διαφορά ασφαλείας για να μπορέσει να νιώθει πιο άνετος, αφού είτε η Κέρκυρα, είτε ο Εργοτέλης θα μείνουν μακριά. Η Δόξα μοιάζει να έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για σωτηρία, ωστόσο μέχρι τώρα παλεύει όλα τα παιχνίδια με όπλο την άμυνα και το ίδιο θα κάνει και στη Νέα Σμύρνη.

ΠΝΤ: 18/3, 15:00
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 3
ΤΡΟΪΚΑ: Ζαχαριάδης, Καρσιώτης, Γεωργαράκος.
ΚΟΥΡΕΜΑ: Σκέμπρι (τιμωρ.), Μενδρινός (τραυμ., αμφ.) – Λίμα (τιμωρ.), Γκαρακλίδης, Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Γελαδάρης (τραυμ.)
SPREAD: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-0, Πανιώνιος-Ατρόμητος 1-2, ΟΦΗ-Πανιώνιος 0-1. / ΠΑΣ Γιάννινα-Δόξα Δράμας 1-0, Ατρόμητος-Δόξα Δράμας 2-0, Δόξα Δράμας-Ατρόμητος 0-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Μίλινκο Πάντιτς!!! Εκείνη η εποχή, βέβαια, είναι πολύ μακρινή και σίγουρα θα ήθελαν οι οπαδοί του Πανιωνίου να την ζήσουν ξανά, όπως και να ζήσουν έναν τέτοιο παίκτη. Ο Σέρβος μέσος ήταν εκείνος που στις 19 Φεβρουαρίου του 1995 είχε ανοίξει το σκορ για τους κυανέρυθρους πριν ακολουθήσουν τα γκολ των Δρογαλά και Ναλιτζή για το ευρύ 3-0. Εκείνη η αναμέτρηση ήταν η τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Είχε ακολουθήσει κι ένα ματς τον Μάρτιο του 1997 για τη δεύτερη την τάξει κατηγορία.
ΕΥΡΩ: Ο άσος που προσφέρεται στο 1,57 στη Bwin μοιάζει ως αρκετά ικανοποιητικός και μπορούμε να τον στηρίξουμε. Ως μια δεύτερη επιλογή, καλό φαντάζει και το under αφού στα εκτός έδρας ματς της Δόξας Δράμας μπαίνουν κατά μέσο όρο δύο γκολ. Αν, δε, εξαιρεθούν τα έξι γκολ που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, τότε μιλάμε για 19 γκολ συνολικά σε 12 αγώνες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ

Ένα ακόμα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για τη μάχη της ουράς, αλλά και την πεντάδα. Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στην πεντάδα και θέλει να φύγει από το Αγρίνιο με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σύμμαχος του είναι η παράδοση, αφού μετράει έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά και το σερί που έχει χτίσει μακριά από την Τούμπα, όπου έχει τρεις συνεχόμενες νίκες. Οι γηπεδούχοι απ’ την πλευρά τους φαίνεται να έχουν βρει ρυθμό και με δεδομένο ότι έχουν εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα θα προσπαθήσουν να πάρουν τρεις ακόμα βαθμούς για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

ΠΝΤ: 18/3, 17:15
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 2
ΤΡΟΪΚΑ: Γιάχος, Ακρίβος, Τρύφων.
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα ο Παναιτωλικός – Μαλεζάς (τραυμ., αμφ.)
SPREAD: Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-2, Ξάνθη-Παναιτωλικός 0-1, Παναιτωλικός-Εργοτέλης 2-0. / ΠΑΟΚ-Άρης 0-0, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2, ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-3.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον άνθρωπο που έκανε τη μεγάλη επιστροφή. Ο Άγγελος Χαριστέας μετά το γκολ και το κερδισμένο πέναλτι στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, καλείται να ηγηθεί τις προσπάθειας του Παναιτωλικού για τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας επιθετικός έχει κι ένα λόγο παραπάνω, αφού είναι γνωστή η προϊστορία του με τον ΠΑΟΚ και το πόσο καθοριστικά ήταν για την καριέρα του τα γκολ που είχε πετύχει κόντρα στον δικέφαλο του βορρά.
ΕΥΡΩ: Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν την τάση να σκοράρουν... Θα επιλέξουμε να το παίξουμε over 2,5 γκολ, το οποίο προσφέρεται 2,55 στη Vistabet.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής και ίσως το πιο καθοριστικό της χρονιάς για τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θέλει μόνο νίκη ώστε να μειώσει τη διαφορά στον ένα βαθμό και να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι έχουν δύο συνεχόμενες ήττες και δεν δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι έχουν φτάσει τις έξι σερί νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ. Η παράδοση στα ντέρμπι αιωνίων το τελευταίο διάστημα είναι υπέρ του Ολυμπιακού, καθώς ανεξαρτήτως έδρας έχει ηττηθεί μόλις μια φορά σε δέκα παιχνίδια.

ΠΝΤ: 18/3, 19:30
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1
ΤΡΟΪΚΑ: Κάκος, Βασιλειάδης, Σωτηρόπουλος.
ΚΟΥΡΕΜΑ: Ιμπαγάσα, Τοροσίδης (τραυμ., αμφιβ.) – Χωρίς νέα προβλήματα ο Παναθηναϊκός.
SPREAD: Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-2, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-0. / Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-0, ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-2, Ολυμπιακός-Άρης 3-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Αναστάσιο Κάκο... Η παράδοση του Ράφικ Τζιμπούρ και του Κέβιν Μιραλάς απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο του παιχνιδιού, όμως ακόμα μεγαλύτερη είναι η διαιτησία. Ο Κερκυραίος διαιτητής θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και καλείται να κάνει μια άριστη διαιτησία, ώστε να μην δώσει το δικαίωμα σε καμία από τις δύο ομάδες να γκρινιάζουν και με τον τρόπο του να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο να ηρεμήσει.
ΕΥΡΩ: Παρότι στα ντέρμπι συνηθίζουμε να αποφεύγουμε τις προβλέψεις και τα σημεία, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα επιλέξουμε τον άσο, κυρίως λόγω της κούρασης του Ολυμπιακού, αλλά και της απόδοσης στην οποία προσφέρεται. Στο 3,00 στη Bwin είναι αρκετά προκλητικό και αξίζει το ρίσκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα