Σφραγίζουν τις επιταγές της ΑΕΚ

Σφραγίζουν τις επιταγές της ΑΕΚ

Gazzetta team
Σφραγίζουν τις επιταγές της ΑΕΚ

bet365

Πληθαίνουν τα προβλήματα της Ένωσης καθώς οι πιστωτές της ΠΑΕ άρχισαν να σφραγίζουν τις επιταγές, ενώ δεν λείπουν και οι προσφυγές, λίγες μόλις ημέρες πριν την τελική κρίση της UEFA.

Συνεχίζεται το «Κιτρινόμαυρο χάος», αφού οι πιστωτές της αποφάσισαν να σφραγίσουν τις επιταγές της, τη μία μετά την άλλη. Η λίστα είναι μεγάλη και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες θα μεγαλώσει.

Παράλληλα, η εταιρία προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, ενώ η διορία που έχει δοθεί από την UEFA για να διακανονίσει τα χρέη της εκπνέει στις 31 Μαρτίου. Οι ανοικτές υποθέσεις της όμως είναι πολλές...

Καταρχάς, ο δικηγόρος του Σεμπάστιαν Σάχα σφράγισε ήδη επιταγή ύψους 102.000 ευρώ, ενώ επιταγή ύψους 40.000 ευρώ έχει σφραγίσει και η Κέρκυρα, για την μεταγραφή του Δημήτρη Κωσταντόπουλου.

Επιταγές έχει στα χέρια του και ο ανεξόφλητος Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς (ύψους 80.000 ευρώ), αλλά και ο Γιουσούφ Χέρσι (ύψους 20.000 ευρώ). Ωστόσο, η εταιρία μάνατζερ που τους εκπροσωπεί έχει και εκείνη ανεξόφλητη επιταγή ύψους 20.000 ευρώ, ενώ σημειώνεται πως για την περίπτωση του Μαϊστόροβιτς έχει οριστεί δικάσιμος στις 30 Ιουνίου.

Φυσικά, δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μισά της σχετικής λίστας, με τον Μανόλο Χιμένεθ και τους συνεργάτες του να έχουν προχωρήσει σε προσφυγή ζητώντας 620.000 ευρώ. Επίσης, η Μπρέινταμπλικ έχει προχωρήσει σε προσφυγή για δύο δόσεις των 40.000 ευρώ που εκκρεμούν από την μεταγραφή του Έλφαρ Χέλγκασον, ενώ έχει ήδη εκπνεύσει και τρίτη ισόποση δόση, ήτοι 120.000 ευρώ.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι η ΑΕΚ οφείλει 100.000 ευρώ στον Πανθρακικό για τον Ανέστη Αργυρίου που είχε αποκτήσει πριν από δύο χρόνια. Συνολικά 170.000 ευρώ είναι το ποσό που οφείλεται στον Πανιώνιο για την μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου, ενώ χρήματα περιμένει η Πόρτσμουθ (50.000 ευρώ) και η Ουνιτνέζε (100.000 ευρώ ) για τους Ντιόπ και Μπέλεκ αντίστοιχα.

Πέρα από τις οφειλές του αγωνιστικού τμήματος όμως υπάρχουν και χρέη σε εταιρία σεκιούριτι, ύψους 155.000 ευρώ, και φυσικά τα ενοίκια από παίκτες και στελέχη της ΠΑΕ που δεν έχουν πληρωθεί εδώ και μήνες και απλά «τρέχουν»...

Είναι δεδομένο ότι πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει τον έλεγχο και ίσως να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να καταγραφούν όλα τα χρέη της ΠΑΕ παρά για να μαζευτούν τα χρήματα που απαιτούνται για την εξόφλησή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα