Αφιέρωμα FIFA σε Μιραλάς

Αφιέρωμα FIFA σε Μιραλάς

Αφιέρωμα FIFA σε Μιραλάς

bet365

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έκανε εκτενές αφιέρωμα στον διεθνή Βέλγο επιθετικό του Ολυμπιακού Κέβιν Μιραλάς με αφορμή τα κατορθώματά του, αλλά και το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί σε μία ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τους «ερυθρόλευκους».

Εκτενέστατο αφιέρωμα στα επιτεύγματα του Κέβιν Μιραλάς με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε η επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

Το σάιτ της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας πήρε συνέντευξη από τον διεθνή Βέρλγο φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος με την σειρά του εξέφρασε την χαρά του που φοράει την φανέλα της πειραϊκής ομάδας, τονίζοντας μάλιστα ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο προσωπικά:

Αναλυτικά:

«Η οικογένεια μου και εγώ νιώσαμε πολύ καλά εδώ από την αρχή. Το ελληνικό πρωτάθλημα μου αρέσει πολύ, και οι ομάδες εδώ είναι πολύ τεχνικές. Παίζω στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και είναι μεγάλη μου τιμή. Εγώ και η ομάδα μου παίζουμε πολύ επιθετικά. Ο προπονητής μας, μας ζητάει να βρισκόμαστε διαρκώς στην επίθεση, κάτι που σημαίνει πως πετυχαίνουμε πολλά γκολ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιραλάς.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στα κατορθώματα του διοεθνούς Βέλγου φορ στον Ολυμπαικό, αλλά και την συχνότητά του στο σκοράρισμα:

«Τα όνειρα μου έχουν τίτλο, το καλύτερο για την ομάδα μου! Τα βραβείο για τον σκόρερ θα έρθει. Είμαι μόνο ένα γκολ πίσω από τον πρώτο. Έχω αυτοπεποίθηση και μαζί με τη βοήθεια των συμπαικτών μου θα είμαι πρώτος», δήλωσε σχετικά ο Μιραλάς.

Όσο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Είναι ένα ντέρμπι, και είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς, για τους φιλάθλους και για όλη την Ελλάδα! Υπάρχει μεγάλο πάθος σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι ένα πραγματικό clasico. Προσωπικά, δεν βγαίνω μια εβδομάδα πριν από αυτό το παιχνίδι, ώστε να μείνω συγκεντρωμένος, να κοιμηθώ και να έχω ηρεμία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα