Μέσα ο Βιτόλο, έξω ο Μπουμσόνγκ
Ο Ισπανός μέσος προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο το πρωί παρά το ελαφρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και όλα δείχνουν ότι θα είναι κανονικά στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό.
Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε για ακόμα μια φορά ο Γάλλος αμυντικός όπως και οι Σεϊταρίδης, Κοτσόλης, Ρούντολφ, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Ιωαννίδης, Λαγός, Φουρλάνος, Ταμπάκης.
Στην πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
