Σισέ: «Θύρα 13 κάντε με περήφανο»

Σισέ: «Θύρα 13 κάντε με περήφανο»

Μάκης Σταθάτος
Σισέ: «Θύρα 13 κάντε με περήφανο»

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μπορεί να αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της ΚΠΡ, όμως δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό και έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος άσος παρότι έχει αποχωρήσει από την Ελλάδα, δεν κρύβει όποτε του δοθεί η ευκαιρία την τρέλα του για το «τριφύλλι» και φροντίζει να την εκδηλώνει. Αυτός άλλωστε, ήταν και ένας από τους λόγους που τον έκαναν αγαπητό από την αρχή στην πράσινη εξέδρα.

Λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι των «αιωνίων» ο Σισέ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter του το εξής μήνυμα: «Παναθηναϊκός. Ντέρμπι αύριο. Πάμε παιδιά. Ας κερδίσουμε το παιχνίδι. Πανάθαααααααα», ενώ λίγο αργότερα ο Σισέ… ξαναχτύπησε: «Θύρα 13 με κάντε με υπερήφανο και υποστηρίξτε την ομάδα όπως πάντα»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα