Γεύμα... νίκης!
Στο ψυχολογικό κομμάτι έχουν δώσει μεγάλο βάρος στον Ολυμπιακό εν όψει ντέρμπι μετά τον αποκλεισμό από την Μέταλιστ, με τους «ερυθρόλευκους» να γευματίζουν όλοι μαζί στο Ρέντη την Παρασκευή (16/3).
Το γεύμα είχε προγραμματιστεί πριν από τον επαναληπτικό με την ουκρανική ομάδα, ωστόσο η τεχνική ηγεσία παρά τον αποκλεισμό, προτίμησε να γίνει κανονικά προκειμένου να τονωθεί το ηθικό των παικτών.
Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που παραπονέθηκαν για την έλλειψη ομαδικότητας κάποιων παικτών που στοίχισε στον Ολυμπιακό την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
