Εμπιστοσύνη Μαρινάκη σε Τζιμπούρ

Εμπιστοσύνη Μαρινάκη σε Τζιμπούρ

Gazzetta team
Εμπιστοσύνη Μαρινάκη σε Τζιμπούρ

bet365

Συνομιλία με τον Ραφίκ Τζιμπούρ είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος του εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και του ζήτησε να δείξει την κλάση του με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Αλγερινό επιθετικό στο πλαίσιο των καθιερωμένων συναντήσεων που έχει το τελευταίο διάστημα με ποδοσφαιριστές της ομάδας και του έδειξε ότι τον στηρίζει απόλυτα.

«Σε πιστεύουμε και το ξέρεις. Δείξε την κλάση σου, παίξε με το γνωστό σου πάθος, για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αυτός ήταν εξ αρχής ο μεγάλος στόχος μας, δεν πρέπει να απογοητευτούμε από αυτόν τον αποκλεισμό. Έγινε ό,τι έγινε, προχωράμε», ήταν τα λόγια του Μαρινάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαρινάκης έχει υποσχεθεί πριμ της τάξεως των 250.000 ευρώ στους παίκτες του Ολυμπιακού αν πάρουν τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα