Tετ-α-τετ με δύο

Tετ-α-τετ με δύο

Νίκος Αθανασίου
Tετ-α-τετ με δύο

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τα είπε για αρκετή ώρα τόσο με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ όσο και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Δεν είναι έτοιμος ο Γάλλος για βασικός.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει κάνει κάποια ομιλία ενόψει Ολυμπιακού στους ποδοσφαιριστές του, προτιμώντας μέχρι στιγμής τα τετ-α-τετ. Εξάλλου, ο Πορτογάλος προτιμά να μιλά συνήθως λίγες ώρες πριν τα παιχνίδια κατά την ανάλυση του αντιπάλου. Στη προπόνηση της Παρασκευής, ο 65χρονος τεχνικός τα είπε για αρκετή ώρα τόσο με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ όσο και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Με τον Γάλλο στόπερ τα είπαν για περίπου ένα τέταρτο ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο «Μπούμ» είναι απίθανο να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Φερέιρα θεωρεί πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος για ένα τόσο σημαντικό ματς μετά από τον τραυματισμό του στις αρχές του χρόνου στο Αγρίνιο.

Στον «Λάζο» ο Πορτογάλος, προφανώς, εξηγούσε τι ζητά από εκείνον στη θέση του σέντερ φορ και τι κινήσεις πρέπει να κάνει για να βάλει δύσκολα στην άμυνα των «ερυθρολεύκων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα