Χωρίς πολλές αλλαγές στο ΟΑΚΑ

Δημήτρης Τομαράς
Χωρίς πολλές αλλαγές στο ΟΑΚΑ

bet365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε κόντρα στην Μέταλιστ.

Σχετικά με την ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θεωρείται δεδομένο ότι ο Βαλβέρδε θα έχει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Τοροσίδης (σ.σ. οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα είναι έτοιμος), Αβραάμ, Μέλμπεργκ και Χολέμπας.

Στον άξονα εάν είναι ετοιμοπόλεμος ο Μανιάτης θα χριστεί βασικός. Σε διαφορετική περίπτωση θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Μοντέστο μαζί με τον Ορμπάιθ και τον Μακούν πιο μπροστά τους (αντί του Ιμπαγάσα, του οποίου η συμμετοχή είναι στον... αέρα).

Δεξί χαφ θα είναι ένας εκ των Καζίμ Ρίτσαρντς, Αμπντούν και Φουστέρ. Στα αριστερά θα είναι ο Μιραλάς ενώ για την κορυφή της επίθεσης θα... παλέψουν οι Ντιόγο και Τζιμπούρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα