Ο... Πόλεμος των Αστρων

Gazzetta team
Ο... Πόλεμος των Αστρων

bet365

Υγεία, Επαγγελματικά, Χρήμα, Αισθηματικά. Οι αστρολόγοι του gazzetta.gr ανέλυσαν τα ζώδια Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και δίνουν συμβουλές για την αποφυγή ενός... ανάδρομου ντέρμπι.




Υδροχόος – Παναθηναϊκός (3 Φεβρουαρίου 1908)

ΥΓΕΙΑ
Τελικά ο Μάρτης επιβεβαίωσε τη φήμη του ως... γδάρτης. Εντάξει τα προβλήματα που είχατε τα γνωρίζατε από καιρό, αλλά υπήρχε η διαβεβαίωση πως τούτο τον καιρό όλα θα ήταν καλά. Αντ' αυτού όμως είδατε το πιο ισχυρό όπλο σας να απενεργοποιείται και μάλιστα από λάθος διάγνωση των δικών σας ανθρώπων. Τη σημαντικότερη λοιπόν στιγμή σας, ο Λέτο αντί να καταθέτει ψυχή εντός γηπέδου, θα κάνει spa στη Μπολόνια. Κάτι τρέχει με τους γιατρούς και οφείλετε να αποδώσετε ευθύνες. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο ανθρώπινος νους δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται και, φυσικά, να επιθυμεί. Μια καλύτερη ζωή, μία πιο ολοκληρωμένη και ικανοποιητική σχέση και πολλά άλλα και κυρίως την κορυφή. Αυτή είναι η κατάλληλη εβδομάδα να κυνηγήσετε την τύχη σας. Βασικά θα λέγαμε πως δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία. Ρισκάρετε και θα δείτε πως η τύχη είναι με το μέρος σας αφού είναι καιρός να εξαργυρώσετε τις προσπάθειες που κάνετε όλη τη σεζόν για να αποδείξετε πως γνωρίζετε να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες της ζωή και του φετινού πρωταθλήματος.

ΧΡΗΜΑ
Κάτι φαίνεται να κινείται, μα είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που απαιτούνται, ώστε να ξεφύγετε από το ΖΕΙΝ και να κινηθείτε προς το ΕΥ ΖΕΙΝ. Ωστόσο, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, είδατε να μπαίνει κατιτίς στους τραπεζικούς λογαριασμούς και αυτό μόνο αμελητέο δεν είναι. Σίγουρα έχει σκάσει ένα μειδίαμα στο χειλάκι και πιστεύετε πως ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στο ντέρμπι ενδεχομένως να φέρει και άλλο παραδάκι, κάτι που υποσχέθηκε και ο πρόεδρος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το ερωτικό τρίγωνο ομάδας, οπαδών, διοίκησης έχει κλονιστεί από καιρό. Είναι εμφανής η απουσία εμπιστοσύνης από όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την πολύπαθη σχέση. Και δεν είναι πως απουσιάζει η ειλικρίνεια. Τουλάχιστον αυτή υπάρχει στους δύο πρώτους. Ο Ερμής ήταν ανάδρομος από πέρσι και ακόμα να βρει το... δρόμο του. Τα καυγαδάκια στη διοίκηση έχουν σημαντική επίπτωση στο να χαθεί ο έρωτας. Αγάπη και πάθος ξεχειλίζουν, ιδίως από τους οπαδούς. Η ατμόσφαιρα πάντως μυρίζει ήδη μπαρούτι και εάν το πρώτο (σ.σ.: ομάδα) στέλεχος του τριγώνου δεν κάνει την Κυριακή καλά τη δουλειά του, τότε το γυαλί θα σπάσει για τα καλά. Εάν όμως έρθει μια νίκη, τότε η άνοιξη θα εισβάλει και πάλι με τις γλυκιές ευωδιές, αυτές που έχουν άρωμα τίτλου.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
Ελάτε, μην σας παίρνει από κάτω. Δεν λέμε πως τα πράγματα είναι εύκολα. Κάθε άλλο. Λίγη προσπάθεια όμως! Κι αυτό, γιατί η προσπάθεια, σε μεγάλο βαθμό –και δεν λέω στον απόλυτο βαθμό, γιατί συμμετέχει και ο Κρόνος στο παιχνίδι, που φθείρει, βάζει τρικλοποδιές και εμπόδια– πρόκειται να ανταμειφθεί. Υπάρχουν παράγοντες που δυσχεραίνουν την προσπάθεια σας. Ωστόσο, ακόμα και αυτό ο περίεργος ζημιάρης Κρόνος μπορεί με κάνα δύο δικά σας τρικ να ξεγελαστεί και να βρεθεί στο πλευρό σας. Και εσείς βέβαια οφείλετε να αναθεωρήσετε, να βρείτε τι πήγε στραβά τον προηγούμενο μήνα και να τ' αλλάξετε. Κάντε την έκπληξη, δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Ακόμα κι αν δεν λείψουν οι δυσκολίες, το τελικό αποτέλεσμα αυτόν το μήνα μπορεί να είναι θετικό για εσάς.




Ιχθείς – Ολυμπιακός (10 Μαρτίου 1925)

ΥΓΕΙΑ
Παρά το γεγονός ότι τα πάτε καλά με την υγεία σας, ο Μάρτης ως γνωστών κρύβει παγίδες και ένα εγκεφαλικό ευρωπαϊκού επιπέδου σας το φύλαγε. Αν και τα πιο σημαντικά σας όπλα, βρίσκονται στην διάθεσή σας, ο Ιμπαγάσα το παλεύει για να παίξει και ο Πάντελιτς είναι στα πιτς μέχρι το τέλος της σεζόν.. Εσείς πιστεύετε βέβαια πως χαίρετε άκρας υγείας και διαθέτετε όλες τις προδιαγραφές να διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατό για την πιο σημαντική στιγμή της σεζόν. Η ψυχολογία σας μετά τη Μέταλιστ παραμένει απρόβλεπτη. Το μότο σας όμως είναι το: συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Τα έχετε καταφέρει και κάτω από πολύ πιο δύσκολες συνθήκες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η έκλειψη σελήνης πέρασε, έχοντας ιδιαίτερα ευεργετικά αποτελέσματα για εσάς. Ένα δίμηνο εξαιρετικό από πλευράς, δημιουργίας και αποτελεσματικότητας, το οποίο σας έκανε ιδιαίτερα θελκτικούς στους γύρω σας, αλλά και εκτός συνόρων, όπου δεν έλειψαν τα σχόλια θαυμασμού για τα κατορθώματά σας. Εκπέμπετε τον σεβασμό, αλλά και την αναγνώριση φίλων και αντιπάλων, ενώ η λάμψη σας είναι εκτυφλωτική. Τόσο, όπου έφτανε να λιώσουν τα χιόνια της Ρωσίας και της Ουκρανίας στο πέρασμά σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας και σε συνδυασμό με την πολύ καλή ψυχική σας διάθεση αποτελεί οδηγό για την επιτυχία. Ρισκάρετε και στο χέρι σας είναι να τα καταφέρετε.

ΧΡΗΜΑ
Σε χαλεπούς οικονομικούς καιρούς, η τύχη φαίνεται ότι κάνει τα δικά σας κέφια. Η ευρωπαϊκή πορεία έχει βάλει χρήμα, το οποίο είναι τόσο απαραίτητο, ώστε να υλοποιήσετε τα μεγαλόπνοα μελλοντικά σχέδια σας. Μπροστά σας παρουσιάζεται η τέλεια συγκυρία για να ξεφύγετε από τα στενά όρια της εντός συνόρων καθημερινότητας και να ζήσετε στο εγγύς -ή στο όχι και τόσο απώτερο- μέλλον τις στιγμές που έχετε ονειρευτεί. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα ακόμη πιο αισιόδοξα και είναι δεδομένο ότι ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στο ντέρμπι θα σας συρρεύσει αρκετό χρήμα στα ταμεία σας. Η γιορτή των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ λειτουργεί ως μία μόνιμη απόλαυση στο μυαλό σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το ερωτικό καρέ παικτών, διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και κόσμου λειτουργεί ιδανικά και αποτελεί προάγγελο νέων επιτυχιών. Η αλήθεια είναι ότι περάσατε έναν δύσκολο διάστημα τον περασμένο Ιανουάριο, όπου δοκιμάστηκαν οι σχέσεις μιας μερίδας οπαδών με τον Βαλβέρδε και κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές όμως το επιτυχημένο σερί που ακολούθησε σ' όλες τις δραστηριότητές σας, ήταν το καλύτερο γιατρικό για την συνέχεια. Αγάπη και πάθος για την ομάδα ξεχειλίζουν κυρίως από την πλευρά οπαδών, ενώ ο προπονητής τυγχάνει της απόλυτης στήριξης και πνεύματος συνεργασίας με την διοίκηση. Προσοχή όμως, γιατί ο ατιμούλης ο Ερμής καραδοκεί...

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται με μία πρώτη ματιά και θα δυσκόλευαν μετά την Πέμπτη. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και θα χρειαστεί να βάλετε σε εγρήγορση το χιούμορ και την εξυπνάδα σας πολλές φορές, ώστε να μην πέσετε στις παγίδες, που σας στήνουν. Έχετε το μειονέκτημα πολλές φορές να πνίγεστε σε μία κουταλιά νερό, αφού θολώνει το μυαλό και η μανία σας να τα θέλετε όλα πριν την ώρα τους, οδηγεί σε λάθος χειρισμούς. Η γωνία των πλανητών όμως σας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και είναι στο χέρι σας να τα καταφέρετε. Ο Δίας που σουλατσάρει στο ζώδιό σας, σας γεμίζει δύναμη και αποφασιστικότητα, τομείς που είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για μία επιτυχημένη παρουσία και το επιθυμητό αποτέλεσμα αρχής γενομένης από το ΟΑΚΑ.





Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα