«Είμαστε μέσα στο παιχνίδι»!

«Είμαστε μέσα στο παιχνίδι»!

Gazzetta team
«Είμαστε μέσα στο παιχνίδι»!

bet365

Αισιόδοξος για νίκη στο Κυριακάτικο ντέρμπι, που μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στο πρωτάθλημα παρουσιάζεται σε δηλώσεις του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που καλεί τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο Novasports έχει ως εξής:

Λάζαρε, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, θεωρείς ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι το ματς της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό;
Νομίζω ότι το παιχνίδι έχει τεράστια βαθμολογική σημασία. Είναι το ματς της χρονιάς μέχρι το επόμενο, γιατί αν κερδίσουμε θα πρέπει να επικρατήσουμε οπωσδήποτε στα εκτός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, για να ελπίζουμε και να είμαστε κοντά στην υπόθεση τίτλος.

Αισθάνεστε ότι το ντέρμπι που ακολουθεί είναι και η τελευταία ευκαιρία τίτλου για την ομάδα σου;
Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι και να πω πολλά πράγματα. Γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ιδιαίτερα όταν προέρχεσαι από δύο άσχημα αποτελέσματα...Είχαμε πει ότι θα τα δώσουμε όλα, τελικά δεν τα καταφέραμε. Αυτή τη φορά ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους... Πάμε για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, είναι ένα ντέρμπι που το περιμένει όλος ο κόσμος και περιμένουμε και εμείς.

Υπάρχει εξήγηση για αυτή την αγωνιστική καθίζηση του Παναθηναϊκού, από την ήττα από τον Λεβαδειακό και μετά, αν και μεσολάβησαν δύο παιχνίδια με θετική απόδοση;
Δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί μετά τη Λιβαδειά, μεσολάβησαν δύο παιχνίδια, στα οποία η ομάδα έπαιξε καλά και τα κέρδισε. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, όμως από την άλλη αν μιλήσουμε και καθαρά ποδοσφαιρικά, αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Σας πληγώνουν αυτά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα;
Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, γιατί δεν καταφέραμε να μείνουμε στην πρώτη θέση. Όμως από τη στιγμή που ακόμα ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα- και βαθμολογικό και γενικό- πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Πάντως σε ένα ντέρμπι δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική ή αγωνιστική κατάσταση μιας ομάδας...
Αυτό είχαμε πει για τα προηγούμενα ντέρμπι και αυτό είδαμε να γίνεται. Ήμασταν 12 και 15 βαθμούς από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όμως δεν έπαιξε ρόλο η βαθμολογική κατάσταση. Σίγουρα τα ντέρμπι είναι έτσι, αν και η διαφορά μπορεί να πάει στον ένα βαθμό. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας.

Το βράδυ της Κυριακής, βρίσκονται αντιμέτωπες οι δύο καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Που μπορεί να κριθεί το παιχνίδι;
Ο καθένας θα κοιτάξει να βελτιώσει τις αδυναμίες του και ο αντίπαλος.
θα κοιτάξει να χτυπήσει στις αδυναμίες του αντιπάλου. Θα γίνει ανάλυση στην κάθε ομάδα, θα δουν ο καθένας που έχει προβλήματα ο αντίπαλος του και εκεί θα χτυπήσει. Όμως δεν μετράνε μόνο αυτά. Σε κάθε ντέρμπι μετράει και η παραμικρή λεπτομέρεια. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε, ώστε τις λεπτομέρειες να τις έχουμε με το μέρος μας. Και να μπορέσουμε να είμαστε δυνατοί και να διεκδικήσουμε αυτό που πρέπει να πάρουμε.

Τι εικόνα έχεις διαμορφώσει για τον Ολυμπιακό;
Δεν θα ήθελα να μιλήσω για την ομάδα του Ολυμπιακού. Η δικιά μου ομάδα, είναι αυτή που πρέπει να κάνει ότι μπορεί, για να κερδίσει το παιχνίδι.

Ο κόσμος σας δίνει έξτρα ώθηση;
Τον περιμένουμε με ανυπομονησία. Τον απογοητεύσαμε στα τελευταία δυο παιχνίδια, απογοητεύσαμε και τους εαυτούς μας , όμως είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι και τους περιμένουμε δίπλα μας. Είναι ο δωδέκατος και ο δέκατος τρίτος παίκτης μαζί. Έχουμε φανταστικούς φιλάθλους, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν τρομερή ατμόσφαιρα. Το μοναδικό μειονέκτημα για εμάς, είναι ότι παίζουμε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Θα προτιμούσα σε τέτοια ντέρμπι, αλλά και γενικότερα, να έχουμε το δικό μας γήπεδο. Και αν αυτό γινόταν, τότε δεν θα περνούσε κανένας.

Τι κάνουν διαφορετικά αυτά τα ντέρμπι για έναν ποδοσφαιριστή;
Αυτό που έχω καταλάβει, είναι ότι τα ντέρμπι σε σημαδεύουν για όλη σου την καριέρα. Αν πας καλά ή αν κάτι πάει στραβά. Μένουν στην ιστορία, όλος ο κόσμος τα θυμάται και νομίζω ότι είναι μια πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή.

Και τι κάνει τόσο ξεχωριστό το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός;
Το γεγονός ότι τίθενται αντιμέτωπες οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Και το περιμένει όλος ο κόσμος. Ακόμα και από τα backstage, βλέποντας την κάμερα να ακολουθεί το λεωφορείο... Αυτό από μόνο του, το κάνει μοναδικό. Σημαίνει ότι αυτό το ντέρμπι έχει κάτι το διαφορετικό.

Νιώθετε και εσείς, αλλά και οι ξένοι ποδοσφαιριστές ότι είναι κάτι το διαφορετικό αυτό το παιχνίδι;
Είναι δύσκολο για τους ξένους ποδοσφαιριστές να το καταλάβουν. Προσπαθούμε και εμείς να τους βάλουμε στο κλίμα, όμως νομίζω ότι το αντιλαμβάνονται όταν βγουν από το προπονητικό κέντρο και μιλήσουν με τον κόσμο στην προσωπική τους ζωή. Οι Έλληνες που αφουγκράζονται τον κόσμο και τον παλμό, νομίζω ότι ξέρουν καλύτερα τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι.

Πριν από μια εβδομάδα, ο κ. Φερέιρα σας είχε ζητήσει να κάνετε τη δική σας "επανάσταση" στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει πράξη η επιθυμία του προπονητή σας, από εδώ και πέρα;
Κάλλιο αργά, πάρα ποτέ.

Πιστεύετε ότι μπορείτε ακόμα να φτάσετε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος;
Εννοείται... Μας το δίνει το δικαίωμα η σειρά των παιχνιδιών και το γεγονός ότι το ντέρμπι είναι στην έδρα μας. Και ο Ολυμπιακός θα έχει δυο-τρία εκτός έδρας παιχνίδια, στα οποία μπορεί να στραβοπατήσει. Και εμείς αν κερδίσουμε τα δικά μας τα παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να περάσουμε ξανά στην πρώτη θέση.

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα πριν από το ντέρμπι;
Για να πω την αλήθεια, Δευτέρα και Τρίτη το κλίμα δεν ήταν καλό. Αλλά το ξεχνάμε, γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε το όλο κλίμα και αν κρίνω από τις προπονήσεις, νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι.

Πέρυσι ήσουν πρωταγωνιστής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...
Ήταν χαρά μου και μακάρι να γίνει και πάλι έτσι. Το περσινό ντέρμπι είχε δυο μέρη. Το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο χάναμε και ήμασταν με το...ένα πόδι στον τάφο και το δεύτερο ημίχρονο, που πήγαν όλα καλά και στο τέλος πανηγυρίσαμε.

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;
Το μόνο που θέλω να πω, είναι να έρθουν στο γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα