Όρκος νίκης και... αποφυλάκιση!

Gazzetta team
Όρκος νίκης και... αποφυλάκιση!

bet365

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην Ξάνθη καθώς ξέρουν ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει, ενώ μόνο με «τρίποντο» θα... αφεθούν ελεύθεροι!

Έχουν να πανηγυρίσουν τρίποντο δύο μήνες και αυτό έχει πληγώσει τον εγωισμό τους. Στην Ξάνθη γνωρίζουν πολύ καλά πως ο απολογισμός των έξι ηττών σε ισάριθμα παιχνίδια είναι… τραγικός και έχει βάλει την ομάδα σε περιπέτειες όσο αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού. Σε καμία περίπτωση οι 29 βαθμοί δεν προσφέρουν σιγουριά και για τον λόγο αυτό οι πάντες αντιμετωπίζουν σαν… αγώνα χωρίς αύριο το Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια.

Όλη την εβδομάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας με τους παίκτες του, τόνιζε πως… αδίκησαν εαυτούς και οι ίδιοι είναι που θα πρέπει να βγάλουν τον σύλλογο από την δύσκολη θέση. Η αναμέτρηση με μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της, όπως είναι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» φαντάζει ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την επιστροφή στις νίκες.

Όλα αυτά πάντως θα πρέπει να αποδειχτούν εντός αγωνιστικού χώρου το μεσημέρι της Κυριακής, με τους «ακρίτες» να παρουσιάζονται ορκισμένοι για την κατάκτηση του πρώτου… τριπόντου μετά τις 22 Ιανουαρίου (νίκη επί του Ολυμπιακού).

Πάντως ένα ακόμη σημαντικό κίνητρο για τους παίκτες της Ξάνθης ώστε να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τον ΠΑΣ είναι και η... αποφυλάκιση τους, καθώς όλες τις τελευταίες ημέρες με απόφαση του Χρήστου Πανόπουλου είναι «μαντρωμένοι» στο πολυτελέστατο Le Chalet προκειμένου να είναι όσο το δυνατό περισσότερο συγκεντρωμένοι στο κρίσιμο παιχνίδι!

Με... τρίποντο μένουν ελεύθεροι, με νέα γκέλα κανείς δεν ξέρει τι θα αποφασίσει το αφεντικό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα