Εμπιστοσύνη σε Μέγιερι

Δημήτρης Τομαράς
Εμπιστοσύνη σε Μέγιερι

bet365

O Μπάλας Μέγιερι μπορεί να υπέπεσε σε λάθη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ, όμως όπως φαίνεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είναι διατεθειμένος να άρει την επιστοσύνη του προς το πρόσωπό του.

Ο Βαλβέρδε έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι ένας τεχνικός που δεν λειτουργεί εν θερμώ και ο οποίος δεν... αδειάζει έναν παίκτη έτσι απλά για ένα λάθος του. Όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός τεχνικός θα εξακολουθήσει να εμπιστεύεται τον Μέγιερι παρά τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Μέταλιστ.

Ο Τσινγκούρι προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει βασικό τον νεαρό Μαγυάρο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στην παρούσα φάση δεν διαφαίνεται να έχει διαφορετική πρόθεση επ' αυτού.

Η ανάγκη για ανάκαμψη και τα σημάδια κόπωσης

Οι παίκτες του Ολυμπιακού από μέρους τους επισήμαναν την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για ανάκαμψη μετά τον αποκλεισμό από την Μέταλιστ. Την ίδια στιγμή αναγνωρίζεται από όλους ότι η ομάδα έχει βγάλει σημάδια κόπωσης και ότι θα πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή διαχείριση για την συνέχεια των υποχρεώσεων των πρωταθλητών Ελλάδας σε Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα