Πάει Νορβηγία ο Σεϊταρίδης

Πάει Νορβηγία ο Σεϊταρίδης

Gazzetta team
Πάει Νορβηγία ο Σεϊταρίδης

bet365

Η Βαλερέγκα ετοιμάζεται να κάνει ένα δώρο στον Παναθηναϊκό και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, αφού φέρεται να έχει ζητήσει τον 30χρονο άσο με την μορφή δανεισμού. Θετικός εμφανίζεται ο παίκτης.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης φαίνεται πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και την Βαλερένγκα. Η ομάδα από το Όσλο φέρεται να έχει κάνει πρόταση για τον δανεισμό του 30χρονου πρώην διεθνή οπισθοφύλακα, με τον άσο του Τριφυλλιού να εμφανίζεται θετικός.

Άλλωστε, ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί μόλις 45' τη φετινή σεζόν, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός τον χρησιμοποίησε μόλις μία φορά για ένα ημίχρονο. Έτσι λοιπόν, θα ήταν πολύ καλό για τον ίδιο να πάρει κάποια παιχνίδια στα πόδια του, έστω και στο Νορβηγικό πρωτάθλημα που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα.

Από την άλλη, μόνο θετική είναι για τον Παναθηναϊκό αυτή η εξέλιξη, αφού ο Σεϊταρίδης δεν υπολογίζεται από τους πράσινους και η Βελερένγκα τους δίνει την ευκαιρία να γλιτώσουν μερικά χρήματα από το συμβόλαιό του, ενώ οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αναμένεται να ζητήσουν να μπει και οψιόν αγοράς του, σε περίπτωση που οι Σκανδιναβοί δουν ότι ο 30χρονος παίκτης ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους να μπορέσουν να τον αγοράσουν και το Τριφύλλι να αποκομίσει ακόμη περισσότερα οφέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα